Header Ads


Κλαίγεται ο Λουτσέσκου: «Μας αδικούν σκόπιμα..» (vid)

Κλαίγεται ο Λουτσέσκου: «Μας αδικούν σκόπιμα..» (vid)


Μεγάλη ένταση με φιλάθλους της Λαμίας - Δείτε όλα όσα έγιναν μετά το Λαμία-ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραπονέθηκε για τη διαιτησία μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία (1-5), ενώ είχε ένταση με οπαδούς των γηπεδούχων.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ (1-5) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανοίγει διάλογο με την κερκίδα. 




Οπαδοί των γηπεδούχων τον έβριζαν εν χορώ και ο ίδιος όσο μιλούσε στην κάμερα της COSMOTE έκανε κάποιες χειρονομίες καλώντας τους να πάνε για… ύπνο.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτο πώς λειτούργησε το VAR πάλι. Είχαμε ένα καθαρό πέναλτι και δεν το τσέκαραν καν. Πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Η ομάδα είναι σε καλό σημείο και πρέπει να συνεχίσουμε», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός. 



«Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν γινόταν κάτι τέτοιο για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ! Νιώθουμε πως μας αδικούν απόλυτα. Κι εγώ το VAR έχει τεράστιο αρνητικό ρόλο. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν απέναντί μας. Όλα αυτά είναι σκόπιμα. Μας φέρνουν τρομερή σύγχυση Εμείς όμως πάμε και παλεύουμε με τα όπλα μας μέσα στο γήπεδο και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.