Header Ads


Μπαλτάκος: «Ουδέποτε ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα»

Μπαλτάκος: «Ουδέποτε ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα»


Ο Μπαλτάκος παίρνει θέση και διαψεύδει όσα γράφει ο Μαρινάκης σε επίσημη(!) ανακοίνωση της Super League για τον Δημήτρη Μελισσανίδη..

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, με δήλωση του στην ιστοσελίδα απάντησε στην ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε πως ποτέ δεν ανέφερε στη συνάντηση των δύο ανδρών πως έχει δεχτεί απειλές από τον Μελισσανίδη.




Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, δεν άφησε αναπάντητη την ανοικτή επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και τις καταγγελίες εις βάρος του αλλά και τις αναφορές περί απειλών που υπήρχαν σε αυτή και με δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας ανέφερε:

"Σχετικά με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος της Super League1 κ. Ευάγγελος Μαρινάκης σε ανοικτή του επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της SL1, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση.



"Ουδέποτε κατά τη σημερινή θεσμική συνάντησή μου με τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη ή σε οποιαδήποτε άλλη συνομιλία μαζί του ανέφερα ότι ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης με απείλησε, ότι θα φορέσω μαύρη γραβάτα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Άλλα πράγματα και σε άλλο επίπεδο λέχθηκαν, αλλά όχι αυτά".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.