Header Ads


«Πονοκέφαλος» για Αλμέιδα στην ΑΕΚ!

«Πονοκέφαλος» για Αλμέιδα στην ΑΕΚ!


Έξι βασικοί στο όριο καρτών στην ΑΕΚ - Τι ισχύει για τα πλέι οφ, ο κίνδυνος που υπάρχει

Πλην των Σιμάνσκι, Μουκουντί και Αραούχο, που έχουν συμπληρώσει κάρτες, η ΑΕΚ έχει άλλους έξι βασικούς παίκτες στο όριο! Τι ισχύει ενόψει των πλέι οφ.




Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στρέφοντας την προσοχή της, πλέον, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το ερχόμενο Σάββατο (25/02, 17:30).

Από το εν λόγω παιχνίδι, λοιπόν, θα απουσιάσουν Σιμάνσκι και Μουκουντί, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και εκτίουν κόντρα στους Αρκάδες. 



Ο Σιμάνσκι, θυμίζουμε, θα χάσει και το ματς με τον ΟΦΗ, ενώ μένει να δούμε πότε θα εκτίσει και ο Αραούχο, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα λείψει σίγουρα σε ένα από τα παρακάτω ματς: Με τον Αστέρα εντός (25/02), τον ΟΦΗ εκτός (05/03), τον Ολυμπιακό εντός (12/03) και τον Ατρόμητο, αν και εφόσον οριστεί να γίνει το παιχνίδι.

Το εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι άλλο. Πλην των τριών, η ΑΕΚ έχει στο όριο καρτών τους Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Χατζισαφί, Ρότα, Άμραμπατ και Ελίασον! Σχεδόν όλη τη βασική 11άδα δηλαδή!



Εδώ πρέπει να σημειωθεί το εξής: Οι παίκτες μπαίνουν στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ με 0 κίτρινες, όμως όσοι συμπληρώσουν 4 ή 7 ή 10 και ούτω κάθε εξής στην κανονική διάρκεια και δεν προλάβουν να εκτίσουν την ποινή τους, δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία, αλλά θα απουσιάσουν αυτόματα από τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ και πλέι άουτ!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.