Header Ads


Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Με απουσίες η ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!


Οι 2 σίγουρες απουσίες για την ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα - Η πιθανή τρίτη απουσία, οι σκέψεις του Αλμέιδα

Η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο. Σίγουρες δύο, πιθανή και τρίτη απουσία.




Η ήττα από τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ, που γνωρίζει καλά πως δεν πρέπει να μείνει στην… Τούμπα, αφού υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά με τα οποία μπορεί να ρεφάρει και να την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή.

Πλέον όλη η προσοχή έχει στραφεί στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena (17:30). Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα του με δύο απουσίες, στις οποίες μπορεί να προστεθεί και τρίτη.



Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Αρόλντ Μουκουντί και Νταμιάν Σιμάνσκι, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ δεν αποκλείεται και ο Σέρχιο Αραούχο να μπει στο ποινολόγιο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Οι άλλες επιλογές για να λείψει ο Αργεντινός φορ είναι τα παιχνίδια με ΟΦΗ στο Ηράκλειο (στο οποίο θα λείψει ξανά ο Σιμάνσκι) και Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που θεωρητικά είναι πιο απαιτητικά.



Τη θέση του Γάλλου στόπερ φαβορί είναι να καλύψει ο Σίμος Μήτογλου, ενώ ο Γενς Γιόνσον παίζει μόνος του για αμυντικό χαφ, πιθανότατα με τον Ορμπελίν Πινέδα να επιστρέφει στον άξονα και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να παίζει αριστερά. 

Αν λείψει και ο Αραούχο απέναντι στους Αρκάδες, τον πρώτο λόγο έχει για να πάρει τη θέση του ο Στίβεν Τσούμπερ, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Πέτρος Μάνταλος και Νίκλας Ελίασον.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.