Header Ads


«Βόμβα» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Λάρισα!

«Βόμβα» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Λάρισα!


Η τεράστια επένδυση του Ζλάταν στην Λάρισα - Τι ετοιμάζει που αλλάζει τα πάντα..

Γιατί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι έτοιμος να έρθει στη Λάρισα...

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν και είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και πρόκειται αναμφίβολα για μια μοναδική προσωπικότητα.




Ωστόσο, εκτός από το ποδόσφαιρο, ο σπουδαίος Σουηδός ασχολείται και με άλλο ένα δημοφιλές σπορ που έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα του τα τελευταία χρόνια. Το padel, αφού όχι μόνο παίζει, αλλά έχει καταφέρει να χτίσει το Padel Zenter – το δικό του δίκτυο από κλαμπ padel σε όλη τη Σουηδία.

Στα μέσα του 2021, άνοιξε μια εγκατάσταση στην Ουψάλα και η πρώτη στο Μιλάνο της Ιταλίας πρόκειται να ανοίξει φέτος. Η Padel Zenter κατασκευάζει γήπεδα padel εγκεκριμένα για παιχνίδι στο υψηλότερο διεθνές επίπεδο με τον ίδιο προμηθευτή γηπέδων με το World Padel Tour.



Ένας από τους επόμενους επιχειρηματικούς σταθμούς για την εταιρεία του Ιμπραΐμοβιτς είναι η Λάρισα. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «onlarissa.gr» η τεράστια έκταση 13,8 στρεμμάτων που κάποτε στεγάζονταν το «Χίλια – Χίλεια» και άλλες επιχειρήσεις διασκέδασης του επιχειρηματία Τάκη Ντελή, πρόσφατα ενοικιάστηκε στην εταιρεία Padel Zenter η οποία αναμένεται να κατασκευάσει 18 γήπεδα Padel δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο του συγκεκριμένου αθλήματος – που κερδίζει διαρκώς φανατικούς παίκτες – στη Θεσσαλία.



Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται με την πρόοδο των εργασιών καθώς και οι δύο πλευρές δεσμεύονται με ρήτρα εμπιστευτικότητας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ζλάταν θα «παίζει» μπάλα και στη Λάρισα πλέον…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.