Header Ads


Ντέμης: «Δεν θα έδινα το πέναλτι Άβιλα, ο διαιτητής αν ήξερε..!» (vid)

Ντέμης: «Δεν θα έδινα το πέναλτι Άβιλα, ο διαιτητής αν ήξερε..!» (vid)


Δείτε πως ανέλυσε ο Ντέμης την φάση που έχει ξεσηκώσει όλη την Ελλάδα και δεν αποκλείεται να φέρει και ραγδαίες εξελίξεις..



Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ΑΕΚ, δεν είναι παράγοντας, είναι παίκτης που έχει φάει τα ντέρμπι στην Ελλάδα και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα κανενός. 

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αρκετά μεγάλη απήχηση η εκπομπή του Monday FC στη NOVA και η απόψεις του είναι σεβαστές και «μετράνε».

Η αναφορά του στη φάση του πέναλτι του Άβιλα έχει την αξία του.

«Εγώ δεν θα το έδινα το πέναλτι. Θα έδινα πιο εύκολα το πέναλτι του Παπασταθόπουλου στον Σπόραρ», ήταν μέσες άκρες το σχόλιό του. 

Είναι και ο τρόπος που αναφέρεται στη φάση και έχει αξία. Ας μην σταθούμε τόσο πολύ στο περιεχόμενο. Χαλαρά μιλάει, σαν να είναι στον καναπέ του και να κάνει κουβέντα με κάποιο φίλο του. Αυτό ισχύει άλλωστε.



Ο θρύλος της ΑΕΚ δικαιολόγησε τη γνώμη του με βάση τα όσα ο ίδιος πιστεύει, τονίζοντας πως δεν είναι διαιτητής. Γενικότερα, η αναφορά του στο μαρκάρισμα του Άβιλα πάνω στον Ιωαννίδη δεν είχε να κάνει τόσο με το γράμμα του νόμου, όσο με το πνεύμα του νόμου.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ξεκαθάρισε επίσης πως δεν ο διαιτητής δεν ήταν στημένος. Σε καμία περίπτωση. Κι αυτό έχει την αξία του. Περισσότερο από τον καθένα οι παλιοί παίκτες μπορούν να το αντιληφθούν αυτό. Ξέρουν.

Γενικώς, ο ήρεμος τόνος στον σχολιασμό των όσων έγιναν, ειδικά συγκριτικά με όσα βλέπουμε και ακούμε στις τηλεοπτικές εκπομπές τα βράδια της Κυριακής, κάνει τη διαφορά. Φαίνεται πως δεν υπάρχει δόλος σε όσα λέει.

Όσα είπε για τη φάση του πέναλτι Ντέμης Νικολαΐδης:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.