Header Ads


Τσατάλης: «Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό!» (pic)

Τσατάλης: «Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό!» (pic)


Ο Τάσος Τσατάλης μέσα σε λίγες λέξεις «τελειώνει» την προπαγάνδα κόκκινων, πράσινων και ασπρόμαυρων που ξεσάλωσαν από χθες βράδυ..

Διαβάστε τι έγραψε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη χθεσινή φάση και τον «πόλεμο των εντυπώσεων»




Τα αυτονόητα, που πρέπει όμως στις ημέρες μας να γράφονται και να λέγονται, έγραψε ο Τάσος Τσατάλης για το πέναλτι που έγινε χθες στον Άμραμπατ, το οποίο... ξεσήκωσε κάποιες «φωνές». 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με ποστάρισμά του στο facebook, εξήγησε απλά και ξεκάθαρα γιατί έγινε πέναλτι στον Μαροκινό, που ορθώς δόθηκε, ανέβασε και φωτογραφίες από τη φάση, ενώ αναφέρθηκε στον «πόλεμο των εντυπώσεων».

Αναλυτικά ο Τάσος Τσατάλης έγραψε: 

«Είναι μια σεζόν ως τώρα στην οποία οι αποφάσεις ειδικά για τα πέναλτι κρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που δίνει η εξέταση από το V.A.R. Κι αυτό πάντα θα σηκώνει συζήτηση. Το πέναλτι στον αγώνα μας με τον ΟΦΗ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία καν.

Υπάρχουν τρεις αντικανονικές επαφές (δύο σπρωξίματα κι ένα πάτημα), ενώ φέτος έχουν δοθεί πέναλτι με χρήση VAR για πολύ λιγότερο ξεκάθαρες περιπτώσεις και πολλές φορές μάλιστα.



Ο πόλεμος των εντυπώσεων είναι μέσα στο παιχνίδι, εντάξει. Όχι όμως στο σημείο να φτάσουμε να προσπαθούμε να παρουσιάσουμε ως δεδομένο (ούτε καν προς συζήτηση!) ότι πήρε η ΑΕΚ ανύπαρκτο πέναλτι!

Στον Άμραμπατ έγινε πέναλτι, πολλαπλό μάλιστα και θα ήταν αξιοπερίεργο να είχε κληθεί προς επανεξέταση ο διαιτητής από τον VAR. Όπως ήταν αξιοπερίεργο, όταν κλήθηκε ο διαιτητής για το πέναλτι στον Γκατσίνοβιτς, στην Λιβαδειά».





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.