Header Ads


Στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ Β o Αλ Χαρμπί!

Στο προπονητικό τιμ της ΑΕΚ Β o Αλ Χαρμπί!


H συνεργασία της ΑΕΚ με το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας - Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ανάπτυξη της ΑΕΚ με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας




Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμφώνησε με το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας για συνεργασία σε αναπτυξιακό επίπεδο, όπως έκανε επίσημα γνωστό η Ένωση. Στο περιθώριο αυτής της συνεργασίας εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ Β για εκπαιδευτικούς σκοπούς ο Γιάσερ Αλ Χαρμπί, ο οποίος είναι κάτοχος UEFA B.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ όσο και το υπουργείο αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.  

Ο Αλ Χαρμπί με ποστάρισμά του στο instagram έγραψε γι’ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ερχόμενος στην ΑΕΚ Β: «Νέα πρόκληση με την ΑΕΚ Αθηνών, να εργάζομαι ως βοηθός προπονητή στη δεύτερη ομάδα, που αγωνίζεται στη Super League 2. 



Όλα αυτά έγιναν χάρη σε όσους βρίσκονται στο πρόγραμμα συνεργασίας με τη Σαουδική Αραβία, μέσω του οποίου έγινε η διαδικασία συμβολαίου. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, την αυτού υψηλότητα Αμίρ Αμπντούλ Αζίζ και τον διευθυντή του προγράμματος κ. Χισχάμ Τασκαντί, όλα τα στελέχη και τους συναδέλφους του προγράμματος. Ολοι είμαστε αισιόδοξοι για μία υπέροχη σεζόν με τον ελληνικό σύλλογο. Τις προσευχές σας».

Μετά τη συμφωνία της @AEK_FC_OFFICIAL με το Υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας, για συνεργασία σε αναπτυξιακό επίπεδο, εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ Β για εκπαιδευτικούς σκοπούς ο @Yaser_M_AlHarbi κάτοχος UEFA B https://t.co/9GU20cHyq2

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) November 4, 2022



ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.