Header Ads


Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση της 5ης φάσης - Μαθαίνει τον αντίπαλό της η ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Την Τρίτη η κλήρωση της 5ης φάσης - Μαθαίνει τον αντίπαλό της η ΑΕΚ


Την Τρίτη (11/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Μαθαίνει τον αντίπαλο της και η ΑΕΚ!

Την Τρίτη (11/10) θα διεξαχθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή 10 ομάδων της Super League όπου θα μάθει τον αντίπαλο της και η ΑΕΚ.




Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει την Τρίτη (11/10) στις 11:00 το πρωί. Η διαδικασία θα γίνει στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας και θα προβληθεί σε Live Streaming στο κανάλι της ομοσπονδίας στο YouTube.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

“Την Τρίτη 11/10/2022 (11:00) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022, στην οποία θα λάβουν μέρος, για πρώτη φορά φέτος και οι ομάδες της Superleague 1 -πλην εκείνων που συμμετείχαν ή συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και από το epo.gr”.



Φιναλίστ 5ης φάσης: ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας, Βόλος, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Βέροια, Καλλιθέα, Κηφισιά, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Πανσερραϊκός, Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Άγιος Νικόλαος, Πανελευσινιακός, Απόλλων Παραλιμνίου, Ιωνικός Διαβατών.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.