Header Ads


Η 12αδα της ΑΕΚ με Άρη!

Η 12αδα της ΑΕΚ με Άρη!


Τα κατάφερε τελικά ο Γιάνις Στρέλνιεκς; Δείτε ποιους συμπεριέλαβε στη 12αδα της ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης για τον αγώνα με τον Άρη
Ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι στην 12άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στον Άρη και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.




Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με τον Ηλία Καντζούρη να υπολογίζει στην παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Λετονός γκαρντ ήταν αμφίβολος ως και την τελευταία στιγμή για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, ωστόσο «έσφιξε» τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ένωσης για το παιχνίδι του πρωταθλήματος, όπου στόχος είναι το 4Χ4.



Εντός 12άδας βρίσκεται και ο Παναγιώτης Φιλιππάκος, που επιστρέφει έπειτα από 2 παιχνίδια που έμεινε εκτός (με Περιστέρι και Βόννη), ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Φλιώνης.

Η ;12άδα της ΑΕΚ: Κόνιαρης, Φρέιζερ, Πετρόπουλος, Ξανθόπουλος, ΜακΓκριφ, Φιλιππάκος, Περσίδης, Μάντσεν, Παπαδάκης, Ουίλιαμς, Μίτσελ, Στρέλνιεκς.



Με 10άδα ο Άρης στα Λιόσια

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης παρατάσσεται με 10άδα απέναντι στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των «κίτρινων» να μην έχει στη διάθεσή του τους Βασίλη Τολιόπουλο και Βασίλη Καββαδά.

Η 10άδα του Άρη: Χόρχλερ, Γκούντγουιν, Σανόγκο, Σχίζας, Φίλλιος, Νότε, Σιδηροηλίας, Σιδέρης, Νετζίπογλου, Χάγκινς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.