Header Ads


H AEK διέλυσε με 25-22 τον Ολυμπιακό και πήρε το ντέρμπι!

H AEK διέλυσε με 25-22 τον Ολυμπιακό και πήρε το ντέρμπι!


Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ΑΕΚ σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με τους ΜΑΓΚΕΣ να πανηγυρίζουν τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν

Με μια αρκετά καλή εμφάνιση και έχοντας τον «καυτό» κόσμο στο πλευρό της, η ΑΕΚ επικράτησε 25-22 του Ολυμπιακού στο «Γ.Κασιμάτης» και πανηγύρισε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν!




«Κιτρινόμαυρο» βάφτηκε το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Handball Premier! Η ΑΕΚ εμφανίστηκε καλύτερη από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Κασιμάτης» και με... όπλο τον «καυτό» κόσμο της, πανηγύρισε σπουδαία νίκη (25-22) απέναντι στους πρωταθλητές!

Με τον Στίπε Μαντάλινιτς να κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα επιθετικά, η «Ένωση» από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και μετά, δεν είχε κανέναν πρόβλημα να βρει λύσεις απέναντι στους φιλοξενούμενους, που λίγες μέρες μετά την κούπα του Super Cup, δεν τα κατάφεραν κόντρα στην περσινή φιναλίστ.



Να θυμίσουμε ότι το ματς άργησε να ξεκινήσει 20’ οι Πειραιώτες θέλησαν να τραβήξουν βίντεο τον αγώνα, όμως κάτι τέτοιο φέρεται να μην προβλέπεται για τη φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά μόνο για τη γηπεδούχο. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα, αφού παρά το αίτημά τους για παρουσία εισαγγελέα, δεν έλαβαν καν απάντηση, όπως τονίζουν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.