Header Ads


Συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Κροάτης αμυντικός Ντομαγκόι Βίντα

Συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Κροάτης αμυντικός Ντομαγκόι Βίντα


Πριν από λίγες ημέρες έγινε πραγματικότητα η πολυπόθητη μεταγραφή του Βίντα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον Κροάτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την ομάδα. Η ΑΕΚ φαίνεται να έκανε στον 33χρονο αμυντικό μια πρόταση που δε μπορούσε να αρνηθεί, με απολαβές της τάξης του 1,6 εκ. ευρώ το χρόνο και δυνατότητα επέκτασης του συμβολαίου για έναν επιπλέον χρόνο.

Τη φανέλα με το θρυλικό Νο21 θα φοράει ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος δήλωσε μετά την πρώτη προπόνηση του με την ομάδα: «Ειλικρινά, ήταν λίγο πιο δύσκολο να αποφασίσω αυτή τη φορά (για το μέλλον μου). Όμως, πήρα την απόφαση και εξ αιτίας κάποιων ανθρώπων. Της διοίκησης, του προπονητή και του μάνατζέρ μου. Μου είπαν πολλά όμορφα πράγματα για την ΑΕΚ. Θα μπορούσα να έχω πάει αλλού και να «τρέξω» για τα λεφτά. Όμως, αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα και να παλέψω για το πρωτάθλημα και όλους τους τίτλους που μπορούμε να κατακτήσουμε. Γνωρίζω ότι ο προπονητής ήταν μεγάλος ποδοσφαιριστής, έπαιξε σε μεγάλα κλαμπ σε όλο τον κόσμο, όλοι μιλούσαν για εκείνον. Και όταν ένας τόσο σπουδαίος άνθρωπος σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει ότι σε θέλει στην ομάδα του, να γίνεις ένας από τους ηγετικούς παίκτες της, είναι αρκετό για να πάρεις την απόφασή σου».

Ξεκάθαρος στόχος για την ΑΕΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, και φαίνεται να είναι το ίδιο ξεκάθαρος και για τον Βίντα. Η ΑΕΚ φαίνεται να θέλει να επενδύσει προς αυτή την κατεύθυνση και με την απόκτηση του Κροάτη «χτίζει» το ρόστερ της. Για τη νέα αγωνιστική σεζόν το στοίχημα Superleague της bwin δείχνει ανάμεσα στα 3 κορυφαία φαβορί την ΑΕΚ,  με πρώτους για τον τίτλο Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Τελευταία κατάκτηση πρωταθλήματος για τους κιτρινόμαυρους ήταν τη σεζόν 2017/18. Έκτοτε η ομάδα είχε κάποια «στραβοπατήματα», όμως συνεχίζει την προσπάθεια της να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες της Ελλάδας και γιατί όχι, να πανηγυρίσει έναν τίτλο ακόμα.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλει να συμβάλλει ο Βίντα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη Λεβερκούζεν, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Όσιγιεκ, τη Ντιναμό Κιέβου και τη Μπεσίκτας. Ο Βίντα ανήκει παίζει και με τα χρώματα της εθνικής Κροατίας, όπου μετράει 64 συμμετοχές και 3 γκολ. Ο ίδιος παίζει σε όλες σχεδόν τις αμυντικές θέσεις, όμως συνήθως τον βλέπουμε ως κεντρικό ή δεξιό μπακ.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για τη σεζόν που έρχεται και η ΑΕΚ ήδη έχει αποκτήσει τον παίκτη που ήθελε περισσότερο. Μάλιστα ο Βίντα επισκέφθηκε και το ολοκαίνουργιο στάδιο της ΑΕΚ, το οποίο θα κάνει επίσημα εγκαίνια στις 17 Σεπτεμβρίου. Το νέο γήπεδο θα χωράει περίπου 34 χιλ. θεατές, θα είναι υπερσύγχρονο και αναμένεται να δώσει άλλη πνοή στην ομάδα. Ένας από τους παίκτες που του έκαναν «ποδαρικό» είναι ο Βίντα, ο οποίος υπόσχεται να δώσει και αυτός ό,τι καλύτερο στη νέα του ομάδα!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.