Header Ads


Το νούμερο του Ελίασον στην ΑΕΚ (pic)

Το νούμερο του Ελίασον στην ΑΕΚ (pic)


Δείτε ποιο νούμερο επέλεξε ο Ελίασον στην ΑΕΚ - Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ με όλες τις λεπτομέρειες, για πόσα χρόνια υπέγραψε

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον




Παίκτης της ΑΕΚ είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) ο Νίκλας Ελίασον.

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και αφού πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 με την Ένωση.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Ελίασον από τη γαλλική Νιμ. Ο Σουηδός ακραίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Νίκλας Ελίασον γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995, στην πόλη Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Φάλκενμπεργκ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2013 και μέσα στον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, με ένα γκολ και 13 ασίστ.



Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΑΙΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2014. Με την ομάδα της Στοκχόλμης αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (2 γκολ, 7 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νόρκεπινγκ, η οποία έξι μήνες αργότερα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε συνολικά σε 41 ματς (8 γκολ, 18 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2017 άφησε για πρώτη φορά τη Σουηδία, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπρίστολ Σίτι, με την οποία τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια (7 γκολ, 21 ασίστ). Τον Οκτώβριο του 2020 η Νιμ κατέβαλε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε 72 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές και βγάζοντας 10 ασίστ.

Νίκλας, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.