Header Ads


Δημοσιογράφος της Hurriyet για Βίντα: «Λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν έχει έναν εξίσου καλό αμυντικό για παρτενέρ»

Δημοσιογράφος της Hurriyet για Βίντα: «Λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν έχει έναν εξίσου καλό αμυντικό για παρτενέρ»


Διαβάστε όσα είπε ο δημοσιογράφος Σουλεϊμάν Αράτ για τον Ντομαγκόι Βίντα!

Για τον Ντομαγκόι Βίντα που απέκτησε η ΑΕΚ μίλησε ο Τούρκος δημοσιογράφος της Hurriyet, Σουλεϊμάν Αράτ.

Έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση με τον Τούρκο συνάδελφο, βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Μερικά τα οποία επιβεβαιώνουν την άποψη όσων έχουν παρακολουθήσει τον Ντομαγκόι Βίντα στο γήπεδο και άλλα που μπορείς να γνωρίζεις μόνο αν τον ζεις από «κοντινότερη» απόσταση.




Τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε άλλωστε στη Μπεσίκτας τα συμπεράσματα πλέον είναι έκδηλα. Κυρίαρχος στις εναέριες μονομαχίες, σε επίθεση και άμυνα, με φαντασία και δημιουργικό μυαλό για την θέση που αγωνίζεται. Σύμφωνα βέβαια με τον Αράτ, αντιμετωπίζει συμπεριφοριακού τύπου ζητήματα.


Όσα δήλωσε για τον Βίντα στο bnsports



Αναφορικά με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Είναι με την καλή έννοια ξεροκέφαλος και επίμονος στην άμυνα, δηλώνει πάντα παρόν με το δυνατό του ανάστημα. Παρότι δεν είναι ο ψηλότερος στόπερ, παραμένει εξαιρετικός στις εναέριες μονομαχίες. Αλλά και στην επίθεση έχει καλό timing στο πάτημα και έφεση στο σκοράρισμα από σέντρες που προέρχονται από τα πλάγια».



Eρωτώμενος για τα πλεονεκτήματα αλλά… και τα μειονεκτήματα του στη Μπεσίκτας: «Λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν έχει έναν εξίσου καλό αμυντικό για παρτενέρ, ενώ είναι ιδιαίτερα τολμηρός. Παρότι δεν έχει το πιο αξιόπιστο πόδι, δοκιμάζει ενέργειες και μπαλιές που άλλοι παίκτες στην θέση του δεν θα τολμούσαν ούτε να το σκεφτούν… επειδή του αρέσει να παίζει κάθετα.

Πέραν του ρίσκου, βγάζει σε κάθε αγώνα τρεις με τέσσερις μπαλιές που ξεκλειδώνουν την αντίπαλη άμυνα! Δε του άρεσε βέβαια να γυρίζει σχεδόν ποτέ την μπάλα πίσω, γεγονός που τον οδηγούσε σε λάθη, αλλά στην πορεία προσπάθησε να το βελτιώσει».

Tέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον χαρακτήρα του και την σχέση του με τους «αετούς»: «Αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς της Μπεσίκτας κατά τη διάρκεια της παρουσίας του. Παρότι ο σύλλογος το επικοινωνούσε σπάνια, είχε σοβαρά πειθαρχικά ζητήματα και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν επικεντρωνόταν στα παιχνίδια.



Η τεράστια επιτυχία της Κροατίας (σ.σ. Μουντιάλ 2018) σε συνδυασμό με τη δική του παρουσία στο τουρνουά, ανέδειξε την ποιότητα του. Ωστόσο δε νομίζω ότι αξίζει μεταγραφή τριών ή τεσσάρων εκ. ευρώ, λόγω ζητημάτων χαρακτήρα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.