Header Ads


Το deal ΑΕΚ-Θέλτα για Πινέδα!

Το deal ΑΕΚ-Θέλτα για Πινέδα!


Το «δώρο» της ΑΕΚ στον Ματίας Αλμέιδα - Η Ένωση πλήρωσε χρήματα και για τον δανεισμό - Πόσο κόστισε ο δανεισμός του Πινέδα στην ΑΕΚ, τι γράφουν στην Ισπανία
Ο Αλμέιδα ήθελε όσο τίποτε τον Πινέδα και η ΑΕΚ δεν δίστασε να πληρώσει ένα γενναίο loan fee για να τον αποκτήσει.




Η ΑΕΚ έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να φέρει στον Ματίας Αλμέιδα τον Ορμπελίν Πινέδα. Το υψηλό loan fee.

Η ΑΕΚ πάλεψε όσο καμία άλλη τη μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα και το χαμόγελο του Αλμέιδα όταν τον είδΕ στην Ολλανδία τα λέει όλα. Ο Αργεντίνος κόουτς θεωρεί κομβικό παίκτη τον Μεξικάνο για τα αγωνιστικά του πλάνα.

Από αγωνιστικής άποψης, μιλάμε για ένα καθαρό 8άρι, στην αρχή της καριέρας του έπαιζε πιο πολύ στο «10». Παίζει και εξτρέμ αν χρειαστεί, αλλά δεν είναι το πιο σοφό σημείο για να τον αξιοποιήσεις.

Χαντακώνεται και χάνεται στα άκρα. Αυτός είναι γεννημένος πλέι μέικερ. Διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι, βρίσκει χώρους, γεννά καταστάσεις με την οξυδέρκεια, την ταχύτητα σκέψης-εκτέλεσης και την τεχνική του κατάρτιση.



Ναι, έχει κενά στο παιχνίδι του o 26χρονος άσος. Υστερεί σε δύναμη, μερικές φορές κρύβεται όταν η μπάλα καίει. Αλλά πάνω από όλα είναι αυτό που θέλει και δεν είχε στη Θέλτα, είναι να νιώθει σημαντικός. Και στην ΑΕΚ μπορεί να το βρει.


Χωρίς οψιόν, αλλά με loan fee η μεταγραφή του Πινέδα



Η ΑΕΚ πήρε τον 26χρονο επιτελικό χωρίς να μπει οψιόν αγοράς μιας και αυτό ήθελε η Θέλτα. Αλλιώς το deal δε θα γινόταν, όπως τονίζει η στήλη «Παρασκήνια» στο e-sportime του Σαββάτου.



Αυτό που λέγεται, πάντως, από πολλές μεριές είναι πως η Ένωση έδωσε loan fee, δηλαδή χρήματα για το δανεισμό του. Από το Μεξικό μιλούν ακόμα και για 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που εδώ ακούγεται υπερβολικό. Άλλωστε για τη σημαντική λεπτομέρεια αυτή σας είχαμε γνωστοποιήσει πως όλα έδειχναν ότι η ΑΕΚ θα δώσει χρήματα για τον Πινέδα, από τις 24 Ιουνίου.

Όσα και να έδωσε πάντως η ΑΕΚ, είναι μια ακόμα απόδειξη πως έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τον παίκτη και να γίνει το χατίρι του Αλμέιδα. κ

Άλλωστε ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ένας cow boy που μαθήτευσε πλάι στον Ροναλντίνιο, όπως μάθατε μέσα από το εκτενές αφιέρωμα που έκανε το Sportime για το απόκτημα της Ένωσης. Εκεί θα μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τον Μεξικανό άσο.

Τα μεταγραφικά ζητήματα στην ΑΕΚ βέβαια δεν εξαντλούνται στον παίκτη αυτό. Αυτός είναι ο επιθετικός που θέλει η Ένωση, προκειμένου να συμπληρώσει κατάλληλα τον Σέρχιο Αραούχο. Την ίδια ώρα, στην ΑΕΚ περιμένουν ακόμη την πρώτη μεταγραφή του Κουχάρσκι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.