Header Ads


Η πρώτη «μεταγραφή» Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ!

Η πρώτη «μεταγραφή» Μπρούνο Άλβες στην ΑΕΚ!


Ποιον παίκτη «ψήνει» για την ΑΕΚ ο Μπρούνο Άλβες - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τον Ρούμπεν Βέζο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ

Ο Ρούμπεν Βέζο είναι στη λίστα της ΑΕΚ για τα στόπερ.





O 28χρονος Πορτογάλος στόπερ έχει ένα σημαντικό βιογραφικό, μετρώντας 8,5 χρόνια παρουσίας στην Primera Division.


Τούρκος Ρεπόρτερ για τον Ρούμπεν Βέζο και την ΑΕΚ



Σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ με τους χιλιάδες ακολούθους, Ογκούζ Ορούτς, η ΑΕΚ μέσω του Μπρούνο Άλβες προσπαθεί αν πείσει τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Ο Μπρούνο Άλβες, αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, προσπαθεί να πείσει τον Ρούμπεν Βέζο να υπογράψει έναν κεντρικό αμυντικό.

Βρίσκεται σε συχνές επαφές με τον συμπατριώτη του για να φέρει τον κεντρικό αμυντικό στην Ελλάδα, η ομάδα του Βέζο, η Λεβάντε, υποβιβάστηκε στην Ισπανία», λέει ο Τούρκος.



Η Βαλένθια τον απέκτησε τον Γενάρη του 2014 από τη Σετούμπαλ έναντι 2 εκατ. ευρώ και στις “νυκτερίδες” έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Γρανάδα.

Τον Γενάρη του 2019 δόθηκε επίσης με δανεισμό στη Λεβάντε κι έξι μήνες αργότερα η ισπανική ομάδα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Ο Βέζο έρχεται από γεμάτες σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η Λεβάντε υποβιβάστηκε και δεν θέλει να αγωνιστεί στη Segunda Division.



Ο ισπανικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει, ωστόσο ζητάει 4,5-5 εκατ. ευρώ, καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την περίπτωσή του. Παρά ταύτα δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.