Header Ads


Η ΑΕΚ συζητά και για αγορά Πινέδα!

Η ΑΕΚ συζητά και για αγορά Πινέδα!


Μέχρι πόσα εκατομμύρια δίνει η ΑΕΚ - Πόσα ζητάει...ακατέβατα η Θέλτα - Τι άποψη έχει ο Ματίας Αλμέιδα για το...σίριαλ Πινέδα

Η ΑΕΚ δεν αποσύρεται από την υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα

Το σίριαλ με τον Ορμπελίν Πινέδα, καλά κρατεί για την ΑΕΚ!




Η βελγική Σταντάρ Λιέγης έχει σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ μπει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του διακαούς πόθου του Ματίας Αλμέιδα μέσω αγοράς, σύμφωνα όμως με άλλα -ξένα πάντα- δημοσιεύματα, προσπαθεί και εκείνη να πάρει τον παίκτη με δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Το δεδομένο είναι πως αυτή τη στιγμή προκύπτει υπαρκτός ανταγωνιστής, οπότε ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται για την ΑΕΚ.

Αυτό πάντως που πλέον προκύπτει, σύμφωνα με το SPORT24, είναι ότι η Ένωση έχει δείξει ενδιαφέρον ακόμα και για την αγορά του διεθνούς Μεξικανού μέσου. Μπαίνει δηλαδή στη διαδικασία να αλλάξει τα δεδομένα στις διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα, οι οποίες έμοιαζαν “παγωμένες” λόγω της επιμονής της ΑΕΚ να πάρει τον παίκτη ως δανεικό.



Ασφαλώς, στην ΑΕΚ δεν προτίθενται να φτάσουν στα χρήματα που αξιώνει ο ισπανικός σύλλογος, ο οποίος έως σήμερα δεν πέφτει από τα 4 εκατ. ευρώ.

Για δανεισμό δε, η Θέλτα το συζητάει μόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023, επιμένοντας στο προαναφερθέν ποσό.

Η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να φτάσει τόσο ψηλά, όμως θα μπορούσε να δώσει ένα ποσό μεγαλύτερο από 2,5 εκατ., ίσως να φτάσει και στα 2,8 εκατ. Αυτό βέβαια εφόσον παρατηρηθεί και από την άλλη πλευρά η διάθεση για να υπάρξει συζήτηση σε τέτοια βάση.

Είναι αλήθεια ότι η ΑΕΚ ξόδεψε πολύ χρόνο για τον Πινέδα, δίχως να έχει προς το παρόν μπει στη διαδικασία να αναζητήσει κι άλλες λύσεις για τις θέσεις “8” και “10” στις οποίες ο Μεξικανός μπορεί να αξιοποιηθεί και για τις οποίες τον προορίζει ο Αργεντινός τεχνικός. Είναι και δική του επιθυμία άλλωστε να εξαντληθούν τα περιθώρια, καθώς είναι ακριβώς ο παίκτης που θέλει.

Εδώ πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως και ο ίδιος ο Αλμέιδα θεωρεί ότι τα χρήματα που ζητεί η Θέλτα είναι πολλά για τον Πινέδα.



Δεν πιέζει δηλαδή προς την κατεύθυνση της αγοράς στο ποσό που οι οι Ισπανοί αξιώνουν. Είναι σύμφωνος με την τακτική που ακολουθείται και πως δεν θα πρέπει να γίνει για τον Μεξικανό μεγαλύτερη δαπάνη από αυτή που η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κάνει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.