Header Ads


Η πρώτη προετοιμασία του Αραούχο είναι με Αργεντινό προπονητή

Η πρώτη προετοιμασία του Αραούχο είναι με Αργεντινό προπονητή


Ο Σέρχιο Αραούχο θα κάνει για πρώτη φορά προετοιμασία με την ΑΕΚ!

Αν σκεφτεί κανείς πως ο Σέρχιο Αραούχο φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα της ΑΕΚ τον Γενάρη του 2017, μοιάζει απίστευτο κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.




Ο Αργεντινός φορ θα κάνει τώρα στο Αλκμάαρ, την πρώτη του καλοκαιρινή προετοιμασία με την “Ένωση”.

Το καλοκαίρι του 2017 είχε επιστρέψει στην Λας Πάλμας και η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την “μάχη” για να τον ξαναπάρει πίσω με την μορφή δανεισμού, στα τέλη Αύγουστου. Όχι απλώς είχε τελειώσει η προετοιμασία, αλλά ξεκινούσε το πρωτάθλημα.



Όταν γύρισε στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2020, ήταν και πάλι δανεικός και το καλοκαίρι δεν ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγορά. Ενώ όταν πέρυσι το καλοκαίρι επιτέλους η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τον Αραούχο με ελεύθερη μεταγραφή, ανακοινώθηκε όταν είχε ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Τώρα είναι η πρώτη φορά που Αργεντινός επιθετικός θα δουλέψει στην ΑΕΚ, από την αρχή στο μοντάρισμα της ομάδας. Μάλιστα συμπτωματικά αυτό θα συμβεί με συμπατριώτη του στον πάγκο της “Ένωσης”.



Εκτός από την ποιότητα και την εκτελεστική του δεινότητα, ο Αραούχο έχει αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αρέσουν πολύ στον Αλμέιδα. Η ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του ο Αργεντινός φορ και το γεγονός πως είναι κλασική περίπτωση ποδοσφαιριστή που κυνηγάει όλες τις μπάλες μέχρι και το τελευταίο λεπτό, είναι αυτά που θέλει να βλέπει απ' όλους τους παίκτες του ο προπονητής της ΑΕΚ. 
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.