Header Ads


Φημολογία για Πρίγιοβιτς στην ΑΕΚ!

Φημολογία για Πρίγιοβιτς στην ΑΕΚ!


Ο Πρίγιοβιτς λέει σε πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ ότι μιλάει με την ΑΕΚ - Τι ισχύει

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο σερβικής καταγωγής και πολιτογραφημένος Ελβετός επιθετικός, Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, εντάσσει τον εαυτό του σε μεταγραφικό σενάριο στο οποίο εμπλέκεται η ΑΕΚ.




Είναι κάτι το οποίο ο ίδιος λέει σε πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ, καθώς διατηρεί ακόμα στενές επαφές με παλιοσειρές της ομάδας, όπως ο Ελ Κσντουρί και ο Μπίσεσβαρ. Το είχε κάνει και δύο καλοκαίρια πριν, όταν το όνομά του είχε παίξει δυνατά στα ρεπορτάζ για την Ένωση. 

Το επαναλαμβάνει κι αυτές τις μέρες λέγοντας ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον έχουν προσεγγίσει και βρίσκονται σε επαφές μαζί του για να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Ο 32χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην Αυστραλία με τη φανέλα της Western United έχοντας συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024, ενώ το buy out για την απόκτησή του δεν ξεπερνά τις 700.000 ευρώ. Και σίγουρα έχει τα στοιχεία του επιθετικού που η Ένωση αναζητά.

O Πρίγιοβιτς, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το... παιχνίδι τακτικής 




Ωστόσο ακόμα και οι πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι από την πλευρά του γίνεται ένα παιχνίδι τακτικής για να ακουστεί το όνομά του προς τα έξω με σκοπό να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Προσπαθεί εν ολίγοις να παρουσιάσει τον εαυτό του ως φερόμενο στόχο της ΑΕΚ, ώστε να τσιμπήσει ο ΠΑΟΚ που επίσης ψάχνει για φορ περιοχής καθώς αναμένεται να πωληθεί ο Τσόλακ.

Για να λέμε την αλήθεια, η ελβετική υπηκοότητα του συγκεκριμένου παίκτη και το γεγονός ότι η ΑΕΚ κάνει πολλές δουλειές με τον ατζέντη Μίλος Μαλενοβιτς ο οποίος έφερε στην Ένωση τον Τσούμπερ που γενικά έχει πολλές παρτίδες με τη συγκεκριμένη χώρα, δημιουργούν υπόνοιες για ενδεχόμενη ενασχόληση της ομάδας με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν αποκλείεται δηλαδή να έχει προταθεί και να εξετάζεται. Αυτό πάντως που οι πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ λένε, είναι ότι ο Πρίγιοβιτς συνηθίζει να κάνει τέτοια κόλπα κι ενώ αποσκοπεί σε κάτι διαφορετικό.



Με την περίπτωση του πάντως η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί όντως πολύ ενεργά το καλοκαίρι του 2020 όταν τελικά αποκτήθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τότε ωστόσο υπήρχαν υπέροχες απαιτήσεις τόσο από τον ίδιο ποδοσφαιριστή όσο και από την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν, γι' αυτό και η περίπτωση του απορρίφθηκε λόγω οικονομικής ασυμβατότητας. Πλέον Ο Πρίγιοβιτς για να επιστρέψει στην Ευρώπη θα δεχόταν πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά πού τότε εισέπραττε και δεδομένα θα μπορούσε να μπει εντός του οικονομικού βαλαντίου της Ένωσης
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.