Header Ads


Με Αραούχο η ΑΕΚ στο Χαριλάου!

Με Αραούχο η ΑΕΚ στο Χαριλάου!


Ο Σέρχιο Αραούχο τα κατάφερε! Πώς έγινε το θαύμα και θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη - Αναλυτικά όλα όσα έγιναν

Διαβάστε πως ο Απάτσι ανέτρεψε όλες τις προβλέψεις, που τον ήθελαν εκτός μέχρι το φινάλε, δουλεύοντας σκληρά σε Σπάτα – Καρβουνίδη για να πετύχει το ακατόρθωτο και το πέτυχε, με αποτέλεσμα να τεθεί στη διάθεση του Οφρυδόπουλου για τον τελικό Ευρώπης με τον Άρη – Τι έλεγε ο ίδιος όλες αυτές τις ημέρες, πως δούλεψε και τα δύο κρίσιμα τεστ ετοιμότητας που έδωσαν το «ok» για να μπει και να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη




Ήταν 27 Απριλίου, όταν ο Σέρχιο Αραούχο αποχωρούσε από την προπόνηση με πρόβλημα στον προσαγωγό. Μια ημέρα μετά, τα αποτελέσματα της μαγνητικής, προκαλούσαν… σοκ, αφού επιβεβαιωνόταν το χειρότερο σενάριο. Η ζημιά ήταν χοντρή και το τέλος της σεζόν για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεδομένο. 

Όταν μιλάμε για τον Αραούχο όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο! 15 μέρες μετά, η «ποδοσφαιρική τρέλα», το πάθος και το φιλότιμο αυτού του παιδιού να μην αφήσει αβοήθητη την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του μόνους, στην πιο κρίσιμη στιγμή, αλλά και ο επαγγελματισμός που έδειξε δουλεύοντας… μέρα νύχτα σε Σπάτα (με το τιμ της αποκατάστασης) και σε Καρβουνίδη στο κομμάτι της θεραπείας, με όλες τις πλευρές να κάνουν εξαιρετική δουλειά, έφεραν την… ανατροπή. 

Και ένα μικρό θαύμα είναι γεγονός, αφού ο Απάτσι θα ταξιδέψει μαζί με την κιτρινόμαυρη αποστολή για τη Θεσσαλονίκη, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος θα μπορεί να υπολογίζει πιθανότατα για περίπου ένα 20λεπτο στις υπερπολύτιμες υπηρεσίες του Αραούχο, του πρώτου σκόρερ της ομάδας με 12 τέρματα για τη μάχη με τον Άρη.



Πως φτάσαμε ως εδώ; Να έρθουν τα πάνω-κάτω και να πετύχει ο Αραούχο το ακατόρθωτο; Το βασικό, είναι η τεράστια δίψα που έδειξε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να ξεπεράσει το πρόβλημα κάτι που τον έκανε να δουλέψει σκληρά με μπαράζ θεραπειών και ειδικών προπονήσεων στα Σπάτα για να τα καταφέρει. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αργεντινός φορ, γνωρίζοντας προφανώς το σώμα του καλύτερα από τον καθ’ ένα, δήλωνε την τελευταία εβδομάδα, πως νιώθει κάθε προπόνηση όλο και καλύτερα και κυριολεκτικά δεν κρατιόταν, θέλοντας να ανεβάσει ρυθμούς. 

Η κορύφωση και η πιο κρίσιμη στιγμή για τον Αραούχο, ήταν χθες (Πέμπτη) το απόγευμα, όπου πήγε στα Σπάτα και ουσιαστικά πέρασε με επιτυχία το πρώτο κομμάτι του τεστ ετοιμότητας, βγάζοντας απαιτητικές ασκήσεις. Εκεί αποφασίστηκε ουσιαστικά, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Άρη, και της… τρέλας του ίδιου του παίκτη που ήθελε να βοηθήσει την ΑΕΚ, να παρθεί ένα μικρό ρίσκο κι αν έβγαζε χωρίς πρόβλημα και το δεύτερο κομμάτι σήμερα (που το έβγαλε), να έμπαινε στην αποστολή. 



Κάτι που τελικά έγινε! Με τον Αραούχο πλέον, να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του, το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί για περίπου ένα 20λεπτο, αποτελώντας άλλο ένα όπλο στην κιτρινόμαυρη επιθετική φαρέτρα, με την ΑΕΚ θυμίζουμε, να πηγαίνει να τα παίξει όλα για όλα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που θέλει μόνο νίκη για να καθαρίσει την Ευρώπη!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.