Header Ads


Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα από Αργεντινή για την ΑΕΚ!

Η πρώτη μεταγραφή Αλμέιδα από Αργεντινή για την ΑΕΚ!


Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα!

Αν μπορούσε ο Ματίας Αλμέιδα θα έφερνε μαζί του στην Αθήνα την επόμενη φορά που θα έρθει, τον Χαβιέρ Λόπες, τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό που παίζει δανεικός στην Σαν Χοσέ από την Τσίβας.




Τον ξέρει και εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε ίσως άλλον ποδοσφαιριστή στην καριέρα του.

Επειδή όμως ο Λόπες έχει συμβόλαιο με τους μεξικανούς, η περίπτωση θα τραβήξει λίγο αλλά φυσικά στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να του κάνουν τα χατίρια. Έχει αναλυθεί άλλωστε από αυτή εδώ τη γωνιά η περίπτωση του Λόπες.

Η ΑΕΚ, ωστόσο, είναι πιο κοντά ώστε να ολοκληρώσει την πρώτη κίνηση επί Αλμέιδα (δεν βάζουμε μέσα την αγορά του Τσούμπερ).

Ο Ροντρίγκο Αλιέντρο είχε γίνει σκάουτινγκ κατά την παρουσία και του Στάθη Ταυλαρίδη σε Αργεντινή, Ουρουγουάη και είχε περάσει από το αρχικό στάδιο.



Ο Αλμέιδα φυσικά και τον ξέρει και έχει δώσει το ok μια και το deal μπορεί να έρθει γρήγορα. Ο Αλιέντρο δε θα έχει στα τέλη Ιουνίου συμβόλαιο με την Κολόν του Σάντα Φε που αγωνίζεται την τελευταία 3ετία και η ΑΕΚ αναμένεται να είναι η επόμενη ομάδα του.

Φέτος είχε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με 3 ασίστ και 4 κίτρινες κάρτες. Έχει παίξει σε Τσακαρίτα Τζούνιορς και Ατλέτικο Τουκουμάν και στα 31 του δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Αργεντινής.

Σκληροτράχηλος αμυντικός χαφ κυρίως μπορεί να παίξει και στο 8 υπό προϋποθέσεις.

Φέτος πάντως η Κολόν δεν τα πήγε και πολύ καλά, έμεινε στην 9η θέση του ομίλου της με μόλις 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.