Header Ads


Φημολογία για ΑΕΚ και Γκούντγιονσεν!

Φημολογία για ΑΕΚ και Γκούντγιονσεν!


Έχει ήδη μιλήσει με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν η ΑΕΚ - Όλα τα δεδόμενα

Ο Ισλανδός με την τεράστια καριέρα και το πέρασμα του από την ΑΕΚ το 2011 – 2012, είναι μια περίπτωση που απασχολεί




Η ΑΕΚ έκλεισε για τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή τον Πολωνό Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, αλλά η ενίσχυση στη στελέχωση όλα δείχνουν πως δεν σταματά εδώ, καθώς ο σύλλογος ψάχνεται για την πρόσληψη και Αθλητικού Διευθυντή, αν βρει αυτό που θέλει! 

Μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι του γνωστού σε όλους μας Εϊντούρ Γκούντγιονσεν. Του πρώην Ισλανδού διεθνή επιθετικού με την τεράστια καριέρα σε Τσέλσι – Μπαρτσελόνα μεταξύ άλλων και βεβαίως το πέρασμα του από την ΑΕΚ τη σεζόν 2011 – 2012. 

Στα 43 του πλέον χρόνια, ο   Γκούντγιονσεν εργάζεται τόσο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισλανδίας αλλά παράλληλα είναι και εξωτερικός συνεργάτης της Τσέλσι, με την οποία ως ποδοσφαιριστής μεγαλούργησε.



Είναι μια περίπτωση που έχει δυσκολίες, αλλά η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένες επαφές μαζί του, του έχει αναλύσει το πλάνο και το πόστο για το οποίο υπολογίζεται αυτό δηλαδή του Αθλητικού Διευθυντή, με τον ίδιο να δείχνει και εκείνος ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, και παραμένει ανοικτό  ο Ισλανδός να επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά από μια δεκαετία, αυτή την φορά για να ενισχύσει το κλαμπ στην στελέχωση. 

Εδώ να σημειώσουμε το εξής, κάτι που προαναφέραμε και παραπάνω. Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει μετά από προεργασία και επαφές, όπως συνέβη και με τον  Κουχάρσκι, συγκεκριμένες περιπτώσεις ανθρώπων για τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή. 



Αν, εν τέλει, δεν καταφέρει να κλείσει αυτό που θέλει, τότε δεν αποκλείεται ο Μπρούνο Άλβες πέραν όσον έχουμε αναλύσει, όπου θα είναι νούμερο ένα στο αγωνιστικό τμήμα με καθημερινή παρουσία στα Σπάτα αποτελώντας συνδετικό κρίκο αγωνιστικού τμήματος – διοίκησης, να αναλάβει ακόμα περισσότερες αρμοδιότητες και να έχει κατά κάποιον τρόπο εκείνος τον ρόλο του Αθλητικού Διευθυντή με μεγάλη έμφαση στην καθημερινότητα του ποδοσφαιρικού τμηματος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.