Header Ads


Μεταγραφή και από Ελλάδα ετοιμάζει η ΑΕΚ!

Μεταγραφή και από Ελλάδα ετοιμάζει η ΑΕΚ!


«Επιστροφή» έκπληξη στα χαφ - Οι πρώτες αποφάσεις Κουχάρσκι-Αλμέιδα για τη νέα ΑΕΚ

Οι αποφάσεις Κουχάρσκι και Αλμέιδα για το νέο ρόστερ, οι προσθήκες που θα υπάρξουν και το νέο όνομα στην «κιτιρνόμαυρη» λίστα.




Κεντρικός μέσος με καλό βιογραφικό, τον γνωρίζουν και έρχεται τζάμπα! Στην Ένωση από σήμερα... τρέχουν σε όλα τα επίπεδα, καθώς η άφιξη προπονητή και Τεχνικού Διευθυντή, αναμένεται να φέρει αλλαγές και στον σχεδιασμό. Οι παίκτες που ψάχνουν και το νέο όνομα έκπληξη στην "κιτρινόμαυρη" λίστα.

Το νούμερο ένα θέμα στην ΑΕΚ αυτήν την περίοδο είναι οι σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Τίγρης πήρε σκούπα και «καθάρισε» ανθρώπους, από τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, μέχρι τον φροντιστή που μετρούσε στην ομάδα δεκαετίες... Παράλληλα, τρέχει και ο σχεδιασμός, ο οποίος θα ενταθεί με την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός, όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ τις προηγούμενες ημέρες, θα έχει επαφές με τους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τις προσθαφαιρέσεις που πρέπει να γίνουν, αλλά και να προχωρήσουν κάποιες αναγκαίες και ουσιαστικές κινήσεις ενίσχυσης. Τα δείγματα από την περσινή σεζόν ήταν τρανταχτά, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και συνάντηση με τον νέο Τεχνικό Διευθυντή Ράντοσλαβ Κουχάρσκι.



Η ΑΕΚ θέλει ενίσχυση από την άμυνα. Και στο κέντρο και στα άκρα. Χρειάζεται δύο χαφ και σίγουρα δύο εξτρέμ. Πηγές αναφέρουν, ότι η Ένωση έχει ρίξει ματιές και σε παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν όμως δεν έχουν προκύψει διαρροές για προχωρημένες επαφές με κάποιον εν Ελλάδι αγωνιζόμενο ή Έλληνα παίκτη. Εξάλλου στο παρελθόν, έχουν υπάρξει ανάλογα επικοινωνιακά στραπάτσα με μεταγραφές που στοίχισαν πολύ στην ομάδα του Δικέφαλου αετού (θυμηθείτε τον Παπασταθόπουλο).

Ένα όνομα που προέκυψε στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και όπως φαίνεται απασχολεί είναι ο Άντο Γκργκιτς της Σιόν, ο οποίος μένει ελεύθερος μετά από τρία χρόνια (ήταν από το 2019) από την ελβετική ομάδα, στην οποία μέτρησε τη σεζόν που μας πέρασε, 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 7 ασίστ.

Γιατί στεκόμαστε στην περίπτωση του 25χρονου κεντρικού μέσου; Γιατί ο παίκτης έχει ξανακουστεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι είχαν ενδιαφερθεί για τον Γκργκιτς, ο οποίος έχει κοινό ατζέντη με τους Ζούμπερ και Γέφτιτς. Η μεταγραφή του Γκργκιτς δεν έγινε, ο Μίλος Μαλένοβιτς πρότεινε τους άλλους δύο πελάτες του στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Ο λόγος για τον Τσούμπερ και τον Γέβτιτς. Σημειωτέον, ότι ο Μαλένοβιτς είναι και μάνατζερ του Γκατσίνοβιτς, τον οποίο είχε επίσης προτείνει στην Ένωση...



Τώρα που μένει ελεύθερος από Σιόν, ο πρώην παίκτης της Στουτγκάρδης και της Ζυρίχης, ανοίγει ο δρόμος για μία νέα προσπάθεια της ΑΕΚ. Εξάλλου ο ατζέντης του φαίνεται, πως θέλει να διευρύνει τις δουλειές του στην Ελλάδα. Πρόσφατα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται να πλασάρει και στους Κυπελλούχους τον Γκργκιτς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.