Header Ads


Κριχόβιακ: Οι πρώτες στιγμές στα Σπάτα, η συνομίλια με Οφρυδόπουλο και η υποδοχή από τους συμπαίκτες του

Κριχόβιακ: Οι πρώτες στιγμές στα Σπάτα, η συνομίλια με Οφρυδόπουλο και η υποδοχή από τους συμπαίκτες του


Διαβάστε πώς έζησε και τι έκανε στην πρώτη του προπόνηση ο Πολωνός στα Σπάτα - Ποιους συμπαίκτες του είδε πρώτους, τα λόγια του Οφρυδόπουλου και το πρόγραμμα 

Για πρώτη φορά σήμερα το πρωί ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ πήγε και στα Σπάτα και προπονήθηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Πολωνός έφτασε στο προπονητικό κέντρο στις 09:30, δύο ώρες δηλαδή πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης, περνώντας αρκετή ώρα στο γυμναστήριο. 



Ο πρώτος παίκτης με τον οποίο χαιρετήθηκε ήταν ο Τσούμπερ και ο δεύτερος ο Σιμάνσκι, πριν φυσικά γνωριστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Τον Κριχόβιακ παρουσίασε στα αποδυτήρια ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, πριν την προπόνηση, λέγοντας:

«Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν νέο ποδοσφαιριστή τον οποίο όλοι τον γνωρίζετε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα και προσωπικότητα βρίσκεται ανάμεσά μας, όπως και εκείνος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα στην οποία θα βρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα».

Στη συνέχεια ο Πολωνός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση. Πηρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, δεν έκανε καθόλου μόνος του και δεν βγήκε σε κάποιο κομμάτι της προπόνησης. 



Είναι απόλυτα έτοιμος δηλαδή για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.