Header Ads


Αποκλεισμός με βαριά ήττα από τον Άρη για την ΑΕΚ Κ17!

Αποκλεισμός με βαριά ήττα από τον Άρη για την ΑΕΚ Κ17!


Ανέτοιμη και με πολλά λάθη η ομάδα του Καραχάλιου έχασε δίκαια απο τον ανώτερο Άρη

Έλειψε το καθαρό μυαλό και έμεινε εκτός τελικού η ΑΕΚ Κ17. Η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου ηττήθηκε δίκαια με το βαρύ 0-3 από τον Άρη στο Πανθεσσαλικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Super League K17. Πλήρωσε τα εύκολα λάθη (τα δυο ο Αρχηγός και επαγγελματίας Γιαματζίδης) η ομάδα του Γενναίου Καραχάλιου που εμφανίστηκε Ανέτοιμη για τον κρίσιμο αγώνα. 



Η ΑΕΚ Κ17... την πάτησε από το πρώτο λεπτό. Έπεσε στην παγίδα του Άρη. Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης κατάφεραν να... χαλάσουν την σκέψη των παικτών του Γενναίου Καραχάλιου. Έλειψε το καθαρό μυαλό. Πολλά λάθη και νεύρα έκαναν τον Άρη ανώτερο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γκολ την πρώτη της τελική στο παιχνίδι στο 14' όταν από άτσαλο διώξιμο της αμυνας ο Μακρής έκανε το 0-1. Η μπάλα βρήκε και στον Γιαματζίδη και μπέρδεψε τον τερμ της ΑΕΚ, Μπανιώτη. Στη συνέχεια οι παίκτες της ΑΕΚ προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την μπάλα να την γυρίσουν και να παράγουν ποδόσφαιρο. Τα νεύρα από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων (τραυματίστηκε από μία τέτοια φάση ο Κοντάκης) και οι αρκετές διακοπες στο ματς λόγω... κοκορομαχιών ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων δεν επετρεψαν στην Κ17 της Ένωσης να βρει ρυθμό. Ενώ στο 39' το πλασέ του Χατζηνικολάου ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Άρη. Με την ανάπαυλα η ΑΕΚ Κ17 γλίτωσε το δεύτερο γκολ με τη σπουδαία επέμβαση εξ επαφής του Μπανιώτη σε σουτ του Σταυρόπουλου.



Στο Β μέρος ο Άρης κλείστηκε στο μισό γήπεδο. Προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Οι κιτρονόμαυροι προσπάθησαν πιο ορθολογικά να αναπτυχθούν με παιχνίδι από πίσω αλλά οι μακρινές γραμμές ανάγκαζαν τον Κοσίδη (κεντρικό αμυντικο) να πάει σε βαθιές μπαλιές που αντιμετώπιζαν εύκολα οι αντίπαλοι. Και φτάσαμε στο 71' όταν ο Γιαματζίδης έκανε τραγικό λάθος, δεν έδιωξε την μπάλα ο Κατραντζής του πήρε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2. Το γκολ αυτό διέλυσε την ψυχολογία των παικτών της Ένωσης που πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και το ματς πήγε... σβηστά ως το τέλος. Οι παίκτες του Άρη έπαιξαν και με τον χρόνο και στο 85' ο Γιαματζίδης έμεινε με απλωμένα τα χέρια σε γύρισμα του Αμπεριάδη και ο διαιτητής Αντωνίου έδειξε. την άσπρη βούλα. Ο Τανούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-3.



ΑΕΚ Κ17: Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Κοσίδης, Γιαματζίδης,Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Μούτσα, Κρουσελνίτσκι, Κοντάκης, Κοντορουχάς, Ανδρικόπουλος 

ΑΡΗΣ Κ17: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας, Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης, Μακρής, Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου, Σταυρόπουλο
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.