Header Ads


«Σεραφείδιο» όπως «Νίκος Γκούμας» στα Σπάτα! (pic)

«Σεραφείδιο» όπως «Νίκος Γκούμας» στα Σπάτα! (pic)


Δείτε την φωτογραφία που εξασφάλισε από τα Σπάτα το «The Standard» με την είσοδο στο «Σεραφείδιο» να θυμίζει το «Νίκος Γκούμας» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην φάση της ολοκλήρωσης του νέου γηπέδου της στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά παράλληλα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα κατασκεύασε ένα πανέμορφο νέο γήπεδο.

Το τρίτο με φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο θα διαθέτει εξέδρες 3.000 θέσεων και χώρους για τις ομάδες, τους διαιτητές και τον Τύπο. Εκεί θα πραγματοποιούνται φιλικά παιχνίδι της πρώτης ομάδας, αλλά και τα επίσημα ματς της ΑΕΚ Β’, όπως και άλλοι αγώνες των Ακαδημιών.

Το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα έχει χωρητικότητα 3.000 θεατών στις εξέδρες τους και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της UEFA ακόμα και για τελικό Youth League. Τη νέα χρονιά, θα δηλωθεί ταυτόχρονα με την «OPAP Arena» ως δεύτερη έδρα του Δικεφάλου. Μετά την ολοκλήρωση των έργων θα έρθει και η απαιτούμενη διαδικασία αδειοδότησης και επιθεώρησης του γηπέδου από την UEFA.

Τα πλέον υπερσύγχρονα φώτα led τοποθετήθηκαν στους πυλώνες που θα επιτρέπουν κανονικά και βραδινή τηλεοπτική μετάδοση στους αγώνες που θα γίνονται εκεί.

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν και τα απαραίτητα τεστ στο νέο γήπεδο, με επιτροπή που θα το εξετάσει ώστε να δώσει άδεια. Και αν αυτό γίνει άμεσα, τότε εκεί θα παίζει η ΑΕΚ Β’ τα παιχνίδια της Super League.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα στο γήπεδο, δόθηκε προς τιμήν του Στέλιου Σεραφείδη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, για την σπουδαία προσφορά του στον σύλλογο.

Δείτε την φωτογραφία που εξασφάλισε από τα Σπάτα το «The Standard» με την είσοδο στο «Σεραφείδιο» να θυμίζει το «Νίκος Γκούμας» της Νέας Φιλαδέλφειας:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.