Header Ads


Η ΑΕΚ συνεχίζει με Γιαννίκη και....βλέπουμε!

Η ΑΕΚ συνεχίζει με Γιαννίκη και....βλέπουμε!


Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει με τον ίδιο προπονητή και ο Αργύρης Γιαννίκης θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο!

Η ΑΕΚ μία ημέρα μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη προσπαθεί να συνέλθει από το πως έχασε ξανά, ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και ο Αργύρης Γιαννίκης δεν κατάφερε να πάρει μισό… κέρδος.

Η Ενωση κατάφερε να βρει για ακόμη μία φορά τον τρόπο να ηττηθεί και πλέον ρισκάρει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή προοπτική της, κάτι στο οποίο στάθηκε σήμερα ο Αργύρης Γιαννίκης σε όσα είπε στους παίκτες του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Ο ομογενής κόουτς πάντως μπορεί να βρίσκεται υπό πίεση το τελευταίο διάστημα από τα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσιάζει την απαιτούμενη βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο. Η Ενωση βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αφού ο Γιαννίκης αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει. Πάντως, για άμεση αλλαγή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει δώσει στίγμα για αλλαγή προπονητή τώρα, παρότι η ΑΕΚ έκανε κάποιες πρώτες επαφές με τον Ολλανδό Τζον Φαν’τ Σχιπ που είναι ελεύθερος και παραμένει στην χώρα μας μετά την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα.

Ετσι, ο Γιαννίκης αναμένεται να βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε μία εβδομάδα που είναι κενή και προσφέρεται για ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αν και η ΠΑΕ πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε μελέτη για να δει πως θα διαφοροποιήσει την υπάρχουσα κακή κατάσταση σε πολλά κομμάτια του κλαμπ.

Μικρά-μικρά από την ΑΕΚ

Αλλαγή προπονητή άμεσα δεν βλέπουμε. Αλλαγή εκτελεστικού διευθυντή (Παπαδημητρίου) ναι, πιο άμεσα. Για τον Κονέ είναι πιο καλά τα δεδομένα, αλλά όχι για παραμονή στο ίδιο πόστο. Υπάρχει και για τους δύο μεγάλη δυσαρέσκεια εντός ΑΕΚ.

Στην ανάλυση με πιο ψύχραιμη ματιά στο γκολ του ΟΣΦΠ, το βάρος της ευθύνης πέφτει σε μεγάλο βαθμό στον Αντρέ Σιμόες που έχει αφήσει μόνο του στην πλάτη του τον Γιαν Εμβιλά. Για ακόμη μία φορά ο Πορτογάλος χαφ σε ματς μεγάλων απαιτήσεων αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων. Ηρθε ως μεταγραφή το 2016 στην ΑΕΚ και το 2022 ακόμη παίζει βασικός κόφτης, δίχως να έχει παρουσιάσει την απαιτούμενη βελτίωση για να συμβαίνει αυτό.

Ο Γιαννίκης είδε στην προπόνηση της Δευτέρας τους Σέρχιο Αραούχο, Πέτρος Μάνταλος και Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μην προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να γυμνάζονται ατομικά. Την Τετάρτη (16/02) μάλιστα, θα διαπιστωθεί αν ο αρχηγός της Ένωσης και ο Αυστριακός πορτιέρε, ο οποίος σήμερα γυμνάστηκε πιο εντατικά με κομμάτια προπόνησης, θα μπορούν να υπολογίζονται για τον αγώνα της Κυριακής με τους Ηπειρώτες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.