Header Ads


Έλληνας άσος «ψάχνεται» για αποχώρηση από την ΑΕΚ!

Έλληνας άσος «ψάχνεται» για αποχώρηση από την ΑΕΚ!


Ζήτησε από τον μάνατζέρ να του βρει ομάδα για να αποχωρήσει - Για ποιον πρόκειται - Αλλάζουν πολλά το φετινό καλοκαίρι στην ΑΕΚ!

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ σημαντικό για την Ένωση, καθώς υπάρχει απόφαση για να γίνουν μεγάλες αλλαγές σε όλους τους τομείς. Ποιος ποδοσφαιριστής "ψάχνεται" να αποχωρήσει;

Την σωστή λύση για την επόμενη ημέρα της Ένωσης προσπαθεί να βρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό και την απώλεια των φετινών στόχων, το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ, με τον Αργύρη Γιαννίκη να βρίσκεται στο "στόχαστρο", όπως επίσης και άλλα στελέχη της ομάδας σε καίριες θέσεις, βλέπε Κονέ και Παπαδημητρίου.

Οι σκέψεις του ισχυρού άνδρα των Κιτρινόμαυρων περιστρέφονται κυρίως γύρω από τον Έλληνα τεχνικό, καθώς υπάρχει ξεκάθαρα στο "κάδρο" ενδεχόμενη αποχώρησή του, ωστόσο αυτή τη στιγμή μια αλλαγή προπονητή φαίνεται να μην μπορεί να υποστηριχθεί από την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο Μελισσανίδης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του "κιτρινόμαυρου" πάγκου, την ώρα που έχει να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του ακόμα ένα πρόβλημα.

Το αν δηλαδή θα συνεχίσει να υποστηρίζει φθαρμένα στελέχη, που δεν φέρνουν αποτελέσματα και ουσιαστικά δεν βοηθούν την ΑΕΚ ούτε σε επικοινωνιακά θέματα, ούτε σε θέματα μεταγραφικής ενίσχυσης, με το τελευταίο να αποτελεί και το κύριο πρόβλημα αυτών των προσώπων στην Ένωση.


Την ίδια ώρα, βέβαια, βρίσκονται στο τραπέζι και τα θέματα αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, με την περίπτωση του Στράτου Σβάρνα να είναι στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Ο 24χρονος αμυντικός μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2025, ωστόσο είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον ατζέντη του, ψάχνοντας την ιδανική ομάδα από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σβάρνας έχει ελάχιστες παρουσίες φέτος στην Ένωση, ωστόσο υπενθυμίζεται πως πέρυσι ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος σε 43 παιχνίδια της ομάδας. Και παρότι "ψάχνεται" να φύγει από την ΑΕΚ, όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα φέρει στο τραπέζι όποια ομάδα θελήσει να μπει στο παιχνίδι για την απόκτησή του. Το σίγουρο είναι ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, αλλά θα το συζητήσει για δανεισμό με οψιόν αγοράς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.