Header Ads


Η «μεταγραφή» Γιαννίκη μετά το Ιωνικός-ΑΕΚ!

Η «μεταγραφή» Γιαννίκη μετά το Ιωνικός-ΑΕΚ!


Ποιον παίκτη κερδίζει ο Αργύρης Γιαννίκης - Η ΑΕΚ βγάζει ορθολογισμό στο παιχνίδι της, κάτι που είναι δουλειά Γιαννίκη!
Ένα γκολ ήταν αρκετό για την ΑΕΚ προκειμένου να φύγει νικήτρια από τη Νίκαια και να πάρει τους τρεις βαθμούς μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη με τη λευκή ισοπαλία απέναντι στον Αστέρα. 

Στο ποδόσφαιρο αυτός που βάζει το γκολ σε μία αναμέτρηση που έληξε με το φτωχό 1-0 κερδίζει τα μπράβο και τα συγχαρητήρια. Ο Μάνταλος τα αξίζει. Γιατί έβαλε ένα γκολ πολύ όμορφο, το οποίο εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση.

Εναντίον του Ιωνικού όμως, έλαμψε ο Νορντίν Άμραμπατ. Από προσπάθεια του Μαροκινού ξεκίνησε το γκολ του αρχηγού της Ένωσης. Στην ουσία η ενέργεια του ποδοσφαιριστη ήταν αυτή που ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσαν γερά στην άμυνά τους. Η κίνηση, δε, του Μισελέν, να φύγει πίσω από τον Μαροκινό και να κινηθεί στον κενό χώρο πριν δεχτεί τη μπαλιά του ήταν όλα τα λεφτά.

Ο Άμραμπατ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση! Ήταν πολύ ορεξάτος και έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας του Δικέφαλου αετού. Και παραλίγο να «φτιάξει» και άλλους συμπαίκτες του, όπως ο Τζαβέλλας στο 46' που έχασε κεφαλιά εξ επαφής ύστερα από δικιά του εκτέλεση κόρνερ.

Διάθεση είχε και ο Τσούμπερ! Ο Ελβετός συμμετείχε σε αρκετές φάσεις στο παιχνίδι. Αλλά δεν του βγήκαν οι προσπάθεοες. Έχασε τετ α τετ στο 38' απέναντι στον Χουτεσιώτη, ενώ στο 71' έβγαλε μπαλιά πάρε βάλε στον Αραούχο και αυτός όμως εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα των Νικαιωτών, τον οποίο είχε για δύο χρόνια ο Γιαννίκης στα Γιάννινα. Ο Χουτεσιώτης, ο οποίος ήταν η αιτία που το σκορ έμεινε στο 1-0, τον είχε αποθεώσει (σε συνέντευξη στο sdna.gr), όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, λέγοντας πως έχει χαρακτήρα για μεγάλη ομάδα και ότι θα πετύχει στην Ένωση.

Είναι αρνητικό, ότι σε ένα ακόμα ματς δεν σκόραρε ο Αραούχο, ο οποίος έχει να βρει δίχτυα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στα Γιάννινα η ΑΕΚ κέρδισε με γκολ του Άμραμπατ και του Σάκχοφ, ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό σκόραρε ο Σιμάνσι.

Στη Νίκαια ο Χατζισαφί ανταποκρίθηκε πολύ καλά ως αριστερό μπακ, όπου κλήθηκε να αναπληρώσει το κενό του συμπατριώτη του, Μοχαμαντί που υπέστη θλάση προσαγωγού και τέθηκε νοκ άουτ. Άρα έπιασε η εσωτερική μεταγραφή. Θετικό πρόσημο πρέπει να μπει και στην εμφάνιση του Τζαβέλλα, ο οποίος δείχνει, ότι αυτά τα παιχνίδια (όπως και στην Τρίπολη) του πάνε γάντι.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ δείχνει, ότι αποκτά ορθολογισμό στο παιχνίδι της. Παίρνει τη νίκη με επαγγελματικό τρόπο και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Ό,τι σουτ έπιασε σήμερα ο Τσιντώτας ήταν βούτυρο στο ψωμί του. Οι αλλαγές ήταν σωστές και όπως πρέπει για να πάρει το ματς. Η δουλειά του Γιαννίκη φαίνεται, πρέπει όμως να έχει και συνέχεια και πάνω στα αποτελέσματα, αν ήταν δυνατόν να χτιστεί και περισσότερο θέαμα, θα ήταν ευχής έργον.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.