Header Ads


Τσιντώτας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κύριο Σεραφείδη που περνάει δύσκολα»

Τσιντώτας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κύριο Σεραφείδη που περνάει δύσκολα»


Όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τσιντώτας!

Τη σημερινή νίκη της ΑΕΚ στη «Νίκαια» αφιέρωσε στον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη, ο Παναγιώτης Τσιντώτας.
 
Ο τερματοφύλακας της «Ενωσης» συγκίνησε με τα όσα είπε για τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αγαπημένης του ΑΕΚ, ενώ έκανε ξεκάθαρο πως από εδώ και στο εξής κάθε νίκη της ομάδας θα είναι αφιερωμένη σε αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Τσιντώτας:

«Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Προερχόμαστε από ένα 0-0 στην Τρίπολη, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Από εκεί και πέρα σήμερα καταφέραμε να πάρουμε το διπλό.

Θα μου επιτρέψετε όμως σήμερα να μην αναφερθώ παραπάνω στο παιχνίδι. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη αυτή στον κύριο Σεραφείδη και κάπου εδώ να κλείσω».

Υπάρχει κάποιος λόγος που αφιερώνεις τη νίκη αυτή στον κύριο Σεραφείδη;

«Είναι γνωστό ότι περνάει δύσκολες στιγμές. Ολη η ομάδα είναι δίπλα του και νομίζω ότι αυτή η νίκη αλλά και κάθε νίκη στη συνέχεια θα πρέπει να ανήκει στον κύριο Σεραφείδη».

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σε ρωτήσω και για τη δική σου απόδοση έπειτα από δύο παιχνίδια στα οποία έκανε σπουδαίες επεμβάσεις.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο παρελθόν το παιχνίδι της Τρίπολης το’ χω αφήσει πίσω. Δουλειά και δική μου και του Τσίτσαν είναι να βοηθάμε την ομάδα έτσι ώστε να παίρνει τους βαθμούς».

Μετά το κουραστικό παιχνίδι στην Τρίπολη σήμερα πρέπει η δουλειά σου να ήταν πιο ξεκούραστη.

«Ξεκούραστο παιχνίδι σίγουρα δεν υπάρχει. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, είτε δεχτούμε δύο φάσεις, είτε παραπάνω. Από εκεί και έπειτα το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς φεύγουμε νικητές και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.