Header Ads


«Δεν τραβούν τα μαλλιά τους οι οπαδοί της Νάπολι για το πρόωρο τέλος του Μανωλά»

«Δεν τραβούν τα μαλλιά τους οι οπαδοί της Νάπολι για το πρόωρο τέλος του Μανωλά»


Μόνο...πυροτεχνήματα δεν έχουν πετάξει ακόμη οι οπαδοί της Νάπολι - Δείτε τι γράφουν στη σελίδα της Νάπολι για Μανωλά, τι λέει Ιταλός δημοσιογράφος!
Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ντομένικο Λα Μάρκα, περιγράφει τον τρόπο που υποδέχονται τα media στη γειτονική χώρα, καθώς και οι φίλοι της Νάπολι, την είδηση της αποχώρησης του Έλληνα στόπερ απ΄τους «παρτενοπέι» και της μεγάλης επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Η είδηση της συμφωνίας των «ερυθρόλευκων» με την Νάπολι «κούνησε» τον Πειραιά κι έστω κι αν δεν σηκώνει την ανάλογη… σκόνη, ασφαλώς και δεν περνά απαρατήρητη στην Ιταλία και προβάλλεται στα media της γειτονικής χώρας.  

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε, από την στιγμή που ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έφτιαξε σπουδαίο όνομα στη γειτονική χώρα και φόρεσε τις φανέλες δύο μεγάλων ιταλικών συλλόγων (Ρόμα, Νάπολι) τα τελευταία 7,5 χρόνια.

Για τα πόδια του παίχτηκε ένας μεγάλος…χορός εκατομμυρίων στο παρελθόν, με τη Ρόμα να ξοδεύει 15 «χαρτιά» για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του ΄14 και τη Νάπολι 36 εκατομμύρια για να τον εντάξει στο δυναμικό της το 2019.

Το ιταλικό κοντέρ του Μανωλά έγραψε 206 παιχνίδια ( 8 γκολ) με τη Ρόμα και 75 συμμετοχές (4 γκολ) με τους «παρτενοπέι».

Το  SDNA  επικοινώνησε με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ντομένικο Λα Μάρκα, ιδρυτή του διαδικτυακού αθλητιικού καναλιά «Taca La Marca» και πρώην συνεργάτη των ιστοσελίδων zonacalcio.net – derbydebyderby.it) προκειμένου να μας περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο υποδέχτηκαν οι γείτονες και οι φίλοι της Νάπολι την επιστροφή του Μανωλά στον Ολυμπιακό.

«Ο Μανωλάς ήταν και παραμένει ένας εξαιρετικός αμυντικός. Στη Νάπολι δεν κατάφερε να αποδείξει πλήρως την αγωνιστική αξία του έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

Τη φετινή σεζόν ο Σπαλέτι έδειξε προτίμηση στον Ραχμάνι μετά το λάθος που έκανε ο Μανωλάς στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους και προκάλεσε το γκολ του Μοράτα…» τόνισε αρχικά ο Ιταλός δημοσιογράφος και πρόσθεσε σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες για τον επαναπατρισμό του Έλληνα στόπερ.

«Η επιστροφή στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να΄χει ολοκληρωθεί πιο νωρίς και συγκεκριμένα το περασμένο καλοκαίρι καθώς ο Μανωλάς είχε αφήσει να εννοηθεί η πρόθεσή του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η Νάπολι δεν βρήκε τότε ιδανικό αντικαταστάτη του στο ρόστερ κι έτσι έμεινε. Η Νάπολι έδειξε διατεθειμένη να τον πουλήσει εν όψει Ιανουαρίου και να απαλλαχτεί από το συμβόλαιό του».

Για τα ιταλικά media πάντως όπως μας μετέφερε ο Ντομένικο Λα Μάρκα, δεν αποτελεί έκπληξη η αποχώρηση του Μανωλά από τη Νάπολι και δεν...συννέφιασε τους οπαδούς των "παρτενοπέι".

«Δεν συνιστικά έκπληξη για τα media στην Ιταλία η επιστροφή του Μανωλά στην Ελλάδα. Το μοναδικό ερωτηματικά ήταν πόσα χρήματα θα απαιτούσε η Νάπολι για την πώλησή του, δεδομένου ότι έφτασε να πληρώσει 36 εκατομμύρια για την αγορά του από τη Ρόμα και ο σύλλογος δεν έχει συνηθίσει να΄χει ζημιές.

Ειλικρινά πάντως, οι οπαδοί της Νάπολι δεν τραβούν τα μαλλιά τους για το πρόωρο τέλος του Μανωλά απ΄την ομάδα τους».

Δείτε κάποια από τα σχόλια των οπαδών της Νάπολι


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.