Header Ads


Ο Όγκνιεν Βράνιες έπαιξε 90 λεπτά με διάσειση στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Ο Όγκνιεν Βράνιες έπαιξε 90 λεπτά με διάσειση στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!


Ζαλιζόταν και δεν ήθελε να βγει έξω - Έβγαλε όλο τον αγώνα και πανηγύρισε στο πέταλο αγκαλιά με τον Σιμόες επειδή πάλι ζαλιζόταν - Όλες οι λεπτομέρειες!
Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι μία… κατηγορία μόνος του. Όλα αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ τον έχουμε μάθει τον Βόσνιο. Και μας έχει μάθει κι αυτός φυσικά…  Γι’ αυτό και υπάρχει αυτό το ξεχωριστό δέσιμο.

Αυτό όμως που έκανε για την ομάδα το βράδυ της Κυριακής και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ίσως μόνο ένας τύπος που λέγεται «Ογκνιεν Βράνιες» θα το έκανε! Μόλις στο 9ο λεπτό και μετά από κόρνερ της ΑΕΚ, ήρθε η πρώτη κεφαλιά του Μήτογλου και στη συνέχεια αυτή του Βράνιες. Στη συγκεκριμένη φάση ο Όγκνιεν συγκρούεται κεφάλι με κεφάλι με τον Βέλεθ. Πέφτει κάτω. Πιάνει το πρόσωπό του. 

Δέχεται τις πρώτες βοήθειες και βγαίνει για ένα – δυο λεπτά εκτός. Ξαναμπαίνει στο γήπεδο. Τέσσερα λεπτά μετά γίνεται γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΚ και διώχνει μακριά με κεφαλιά. Αμέσως μετά πιάνει το κεφάλι του…  Ζαλιζόταν με την ΑΕΚ τη Δευτέρα να ενημερώνει πως ο Βράνιες παρουσίασε «συμπτώματα διάσεισης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις»!

Έπαιζε με διάθεση από το 9’ μέχρι το 99’ ο Βράνιες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Στην ομάδα σαφώς και το γνώριζαν γιατί ήξεραν ότι είχε αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι ζαλάδες. Γι’ αυτό και ο Τζαβέλλας ήταν συνεχώς έτοιμος να μπει ως αλλαγή! Όμως δεν ήθελε με τίποτα ο Βόσνιος να βγει από τον αγώνα! «Διψούσε» για τη νίκη…

Όταν με το καλό τελείωσε ο αγώνας μάλιστα, ο Ογκνιεν ήθελε να πάει να πανηγυρίσει κοντά στον κόσμο. Το έκανε, όμως επειδή όντως ζαλιζόταν και μετά το σφύριγμα της λήξης πήγε κοντά στον Σιμόες καθώς φοβόταν μήπως ζαλιστεί στους πανηγυρισμούς και πέσει κάτω!


Μία κατηγορία μόνος του…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.