Header Ads


Με απόφαση Μελισσανίδη: Στην ΑΕΚ έως το 2024 ο Αργύρης Γιαννίκης!

Με απόφαση Μελισσανίδη: Στην ΑΕΚ έως το 2024 ο Αργύρης Γιαννίκης!


Αμέσως μετά τη χθεσινή οδυνηρή ήττα πήρε την απόφαση του ο ηγέτης της ΑΕΚ δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την πίστη του ότι ο Γιαννίκης θα φτιάξει την ομάδα της Αγία Σοφίας!

Την καλύτερη απάντηση κόντρα ακόμη και στον ίδιο της τον εαυτό των προηγούμενων ετών έδωσε η ΑΕΚ μετά την χθεσινή ήττα με τον ΟΦΗ που την άφησε 11 πόντους πίσω από την κορυφή και βύθισε στη στεναχώρια αλλά και στην εσωστρέφεια όλο τον κόσμο της. 

Δυστυχώς είναι κάτι που έχει ξανασυμβεί και συνήθως προκαλούσε ή δρομολογούσε αρνητικές εξελίξεις κυρίως για τα προπονητικά τιμ. Αυτό που γίνεται πρώτη φορά είναι αυτό που αποφάσισε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης και για το οποίο υπήρξε ενημέρωση σήμερα. 

Το συμβόλαιο του Αργυρή Γιαννίκη επεκτείνεται αυτόματα μέχρι το 2024. ΑΜΕΣΑ. Η ΑΕΚ βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Γιαννίκη στις 10 Οκτωβρίου έχει το δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού μέχρι το 2024 ή να το λύσει χωρίς αποζημίωση. 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λοιπόν επιλέγει να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και έδωσε εντολή να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του Αργυρή Γιαννίκη μέχρι το 2024! Σήμερα. Αμέσως μετά από μια πικρή εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ. 

Η ψήφος εμπιστοσύνης ξεπερνάει σε σημασία ακόμη και το να είχε γίνει απευθείας η υπογραφή συμβολαίου για δυόμιση χρόνια και δείχνει το πόσο έχει πείσει σε μόλις δύο μήνες ο Γιαννίκης για την προπονητική του επάρκεια και πόσο τον εμπιστεύεται η διοίκηση της ΑΕΚ και κυρίως το αφεντικό της. Γιαννίκης μέχρι το 2024 λοιπόν μια μέρα μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.