Header Ads


Πρόκληση Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Μάνταλο, όλα σωστά στην Τούμπα» (vid)

Πρόκληση Κλάτενμπεργκ: «Δεν υπάρχει πέναλτι στον Μάνταλο, όλα σωστά στην Τούμπα» (vid)


Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί λανθασμένη την απόφαση για πέναλτι στον Μάνταλο. Κανένα λάθος στην Τούμπα και στο ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης
Ο αρχιδιαιτητής του ελληνικού πρωταθλήματος, συμφώνησε με όλες τις αποφάσεις των διαιτητών στις επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής, εκτός από μία στο ΑΕΚ - Άρης.

Για τη φάση όπου ο Άρης ζήτησε δεύτερη κίτρινη στον Ρότα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τόνισε πως η «απόφαση είναι πολύ υποκειμενική και θα υποστηρίξουμε την απόφαση του διαιτητή».

«Το VAR δεν μπορεί να παρέμβει καθώς η διεκδίκηση δεν ήταν μέσα στην περιοχή, ούτε περίπτωση κόκκινης κάρτας. Η ΚΕΔ είχε σαν πρώτη εντύπωση ότι αυτό ήταν ένα απερίσκεπτο φάουλ και το σταμάτημα μίας πολλά υποσχόμενης επίθεσης, καθώς ο αμυντικός δεν αγγίζει την μπάλα κατά την διεκδίκηση. Ωστόσο αφού εξετάσαμε άλλες διαθέσιμες γωνίες μπορούμε επίσης να δούμε ότι ο επιθετικός κινεί το πόδι του προς τον αμυντικό για να ξεκινήσει την επαφή. Αυτή η απόφαση είναι πολύ υποκειμενική και θα υποστηρίξουμε την απόφαση του διαιτητή να μη δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ίδιο παίκτη».

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Πέτρος Μάνταλος, ο Κλάτενμπεργκ τόνισε ότι: «Η ΚΕΔ δεν πιστεύει ότι αυτό είναι πέναλτι καθώς οποιαδήποτε επαφή ήταν φυσική μεταξύ των δύο παικτών και η αντίδραση του επιθετικού μετά την επαφή δεν ήταν ανάλογη με την πτώση του. Η ΚΕΔ θα προτιμούσε να συνεχιστεί ο αγώνας μετά από μία τέτοια επαφή μεταξύ των παικτών».

Οσον αφορά τώρα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν έντονα παράπονα από την διαιτησία, ο πρόεδρος της ΚΕΔ βρήκε σωστά και τα δυο πέναλτι των «ασπρόμαυρων».

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή, καθώς ο αμυντικός στρέφει το σώμα του μακριά από την μπάλα και αυτή χτυπά το χέρι που ήταν σε φυσική θέση και κοντά στο σώμα. Επομένως δεν κάνει το σώμα του μεγαλύτερο», ανέφερε αρχικά και στη συέχεια τοποθετήθηκε για το δεύτερο πέναλτι που έγινε πάνω στον Άκπομ.

«Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή καθώς ο αμυντικός είναι απρόσεκτος στη διεκδίκηση της μπάλας και βρίσκει το πόδι του αντιπάλου του χωρίς να αγγίξει την μπάλα».

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί σωστή την απόφαση για το πέναλτι υπέρ του Βαλμπουενά, όπως σωστή ήταν και η αποβολή του Μπαράλες στα Γιάννενα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.