Header Ads


Το διευκρινιστικό ποστάρισμα Ντέμη για το ΑΕΚ-Άρης! (pic)

Το διευκρινιστικό ποστάρισμα Ντέμη για το ΑΕΚ-Άρης! (pic)


Ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε διευκρινίσεις για την άποψή του ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Πολλή συζήτηση έγινε μετά την χθεσινή τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή του στη Nova ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από τον διαιτητή στον κυριακάτικο αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.
 
Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην πρόεδρος της Ενωσης, με ανάρτηση στα social media έδωσε την δική του εξήγηση για την άποψη που εξέφρασε μέσω της εκπομπής «Monday FC» στα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε γιατί είπα ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από την διαιτησία, σας απαντώ: ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες.

Θα μπορούσε στο πρώτο τάκλιν του Ρότα να βγάλει απευθείας κόκκινη, αλλά έβγαλε κίτρινη. Αυτό το δικαιολογώ ήταν στην ευχέρειά του. Στο δεύτερο τάκλιν όμως που ο παίκτης μας παίρνει μόνο πόδια, δίνει κόρνερ αντί για φάουλ και 2η κίτρινη-κόκκινη και αποβολή.

Την πρόθεση του την ξαναέδειξε στην φάση του Μήτογλου που βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη, πράγμα που «αναγκάζεται» να κάνει λόγω VAR. Μπορεί ο διαιτητής να μην ήθελε να βγάλει κόκκινη σε καμία ομάδα, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ευνοηθήκαμε από την μη αποβολή του Ρότα.

Όπως αδικήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έτσι αδικήθηκε και ο Αρης με εμάς. Γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως ξέρετε δεν συνηθίζω να την καλλωπίζω».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.