Header Ads


Η επιστροφή Τζαβέλλα και οι σκέψεις Γιαννίκη για Απόλλωνα!

Η επιστροφή Τζαβέλλα και οι σκέψεις Γιαννίκη για Απόλλωνα!


 Η επιστροφή του Τζαβέλλα και οι αλλαγές που ενδέχεται να προκύψουν στην ενδεκάδα!
Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις στα Σπάτα μετά το χθεσινό ρεπό ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον σαββατιάτικο (6/11 - 19:30) αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. 

Η Ένωση δίπλα στη γειτονιά της θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των τεσσάρων νικών που μετράει με Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Βόλο και Άρη, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για διάφορους λόγους. Πρώτον θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή και δεύτερον θα πάει με ηρεμία στη διακοπή, τη στιγμή που μετά από αυτή θα ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μέχρι τότε, ωστόσο, υπάρχει καιρός και ο Αργύρης Γιαννίκης θέλει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους για το διπλό επί του Απόλλωνα. Μάλιστα η συγκέντρωση ήταν ένα στοιχείο που τόνισε ο 41χρονος κόουτς στις παρατηρήσεις του προς τους παίκτες μια μέρα μετά τη νίκη επί του Άρη. Όπως πάντα μέσα από την εικόνα των παικτών του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών, ο Γιαννίκης θα επιλέξει τους 11 πιο έτοιμους για το αρχικό σχήμα του Σαββάτου. Όπως έχει αποδειχθεί, με τον 41χρονο προπονητή τα πάντα μπορούν να θεωρούνται ανοικτά. Ωστόσο δεδομένα, συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Άρη, θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Η μία αφορά τον Τζαβέλλα, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Βράνιες, καθώς ο Μήτογλου είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη που δέχθηκε την περασμένη Κυριακή. Ένα δίδυμο που δεν «έσπαγε» επί ημερών Μιλόγεβιτς πρόκειται να ξανασμίξει στη Ριζούπολη. Θα πρέπει να επισημανθεί το γεγονός ότι ο Τζαβέλλας στα τελευταία παιχνίδια που δεν ξεκίνησε, ήταν πολύ υποστηρικτικός με τον Μήτογλου. Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση που έκανε για τον 22χρονο στόπερ μετά την ανάδειξή του ως MVP στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, οι δυο τους έφυγαν μαζί από το ΟΑΚΑ σε μια κίνηση που δείχνει ότι ο Τζαβέλλας έχει από κοντά τον νεαρό αμυντικό της Ένωσης.

Μια ακόμα αλλαγή που είναι πολύ πιθανό να δούμε στην ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε κόντρα στον Άρη αφορά τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 24χρονος εξτρέμ θα έχει σερί γεμάτων προπονήσεων και λογικά θα πάρει τη θέση του Τάνκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε την επιλογή του Γιαννίκη για την κορυφή καθώς απέναντι στον Άρη διατήρησε τον Ανσαριφάρντ, αφήνοντας ξανά στον πάγκο τον Αραούχο, ενώ θα φανεί και αν ο Μισελέν, που τα πήγε καλά αντικαθιστώντας τον Ρότα στα μισά του πρώτου μέρους στο τελευταίο παιχνίδι, υπάρχει περίπτωση να βρει ξανά τη θέση του στην ενδεκάδα. Οι άλλες θέσεις δεν φαίνεται πως θα παρουσιάσουν κάποια διαφοροποίηση με τους Στάνκοβιτς, Μοχαμαντί, Βράνιες, Σιμόες, Σιμάνσκι, Μάνταλο και Τσούμπερ να φαντάζουν λίγο ως πολύ σίγουροι.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.