Header Ads


ΑΕΚ Πινγκ Πονγκ: Έναρξη συνεργασίας με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη!

ΑΕΚ Πινγκ Πονγκ: Έναρξη συνεργασίας με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιάκωβο Αϊβατίδη.

Ο 18χρονος (18/04/2003) δεξιόχειρας αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μετρώντας ήδη χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2020-2021, στο διπλό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2020-2021 και το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2019-2020. Το 2018 στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των Παίδων τόσο στο ατομικό, όσο και στο ομαδικό, κατακτώντας παράλληλα και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό. Τη σεζόν 2016-17 είχε αναδειχθεί 3ος στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, ενώ στην κατηγορία των Παμπαίδων έχει να επιδείξει ένα χρυσό μετάλλιο στο διπλό (2014-15), ένα ασημένιο στο ατομικό (2014-15) και ένα χάλκινο στο ομαδικό (2013-14).

Το 2018 αγωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στην Ρουμανία και το καλοκαίρι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Κροατία, κάνοντας τα πρώτα του διεθνή βήματα.

Ο Ιάκωβος Αϊβατίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που που δίνεται από την ΑΕΚ. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Ιάκωβε, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.