Header Ads


ΑΕΚ Πινγκ Πονγκ: Έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μαδέση!

ΑΕΚ Πινγκ Πονγκ: Έναρξη συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Μαδέση!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μαδέση.

Ο 16χρονος (29/12/2005) δεξιόχειρας αθλητής εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Συλλόγου και επιστρέφει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης αποτελεί έναν από τους κορυφαίος Έλληνες αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε ηλικίες κάτω των 18 ετών. Κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος Νέων το 2021 και το Πρωτάθλημα Ελλάδος Παίδων το 2020, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίζεται στην Α2 Εθνική Κατηγορία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Ακόμα, έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στους βαλκανικούς αγώνες το 2021, ενώ στην κατηγορία κάτω των 15 έχει φτάσει μέχρι τη φάση των 32 στα διεθνή όπεν σε Ουγγαρία και Κροατία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Μαδέσης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι στη 1η εθνική κατηγορία και θα έρθω αντιμέτωπος με τόσο δυνατούς αθλητές. Είναι μεγάλη μου η χαρά που θα παίξω για την ΑΕΚ και θα εχω δίπλα μου, εκτός απ’τον συμπαίκτη μου τα τελευταία χρόνια Αϊβατίδη, τους δύο καταξιωμένους Έλληνες πρωταθλητές Βλοτινό και Λαγογιάννη».

Αλέξανδρε, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.