Header Ads


«Μπάχαλο» στην Άιντραχτ με Κόστιτς, πρόβλημα με ΑΕΚ-Τσούμπερ!

«Μπάχαλο» στην Άιντραχτ με Κόστιτς, πρόβλημα με ΑΕΚ-Τσούμπερ!


Μια μάλλον απροσδόκητη εξέλιξη με άλλον παίκτη της Άιντραχτ, δημιουργεί ζήτημα με τις εξελίξεις για τον Τσούμπερ στην ΑΕΚ!
Όπως έγινε γνωστό από νωρίτερα, Γιάννης Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Κονέ θα βρίσκονται απόψε στην Γερμανία για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ έχει από χθες προφορική συμφωνία και με τον παίκτη και με την Άιντραχτ, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ζήτημα που δημιουργεί προς το παρόν τουλάχιστον πρόβλημα. Και δεν αφορά καθόλου την ΑΕΚ.

Ο βασικος αριστερός εξτρέμ της Άιντραχτ και μεγάλο αστέρι της ομάδας, Φίλιπ Κόστιτς, που είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Τσούμπερ βρίσκεται σε διαδικασία αποχώρησης, δεν πήγε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας, αδικαιολόγητα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει απαιτήσει να παραχωρηθεί άμεσα και σύμφωνα με όσα βγαίνουν από Ιταλία, η Λάτσιο είναι η ομάδα με την οποία μιλάει.

Ωστόσο πληροφορίες από την Γερμανία λένε πως η πρόταση που έχει κάνει η ιταλική ομάδα απέχει πάρα πολύ από τις απαιτήσεις της Άιντραχτ, έχει απορριφθεί και αυτός είναι ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής... τραβάει το σχοινί.

Από την διοίκηση της Άιντραχτ δηλώνουν πως δεν θα αφήσουν να τους εκβιάσει κανείς και πως είναι έκπληκτοι από την συμπεριφορά του Κόστιτς. 

Φυσικά και το θέμα αγγίζει τις εξελίξεις με την ΑΕΚ και τον Τσούμπερ. Η Άιντραχτ έχει συμφωνήσει να της παραχωρήσει την πρώτη εναλλακτική του Κόστιτς, αλλά αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει θέμα με τον ίδιο τον Κόστιτς. Κι αυτός ήταν ο λόγος που σήμερα Παρασκευή από νωρίς, δεν έτρεξαν οι διαδικασίες από πλευράς της γερμανικής ομάδας, στην βάση που είχε συμφωνηθεί χθες με την ΑΕΚ. 

Στην τελευταία επέλεξαν να βρεθούν επιτόπου στην Φρανκφούρτη έτσι ώστε το ζήτημα να ξεκαθαρίσει το γρηγορότερο καθώς χρόνος δεν υπάρχει πολύς και με τον Τσούμπερ η Ένωση επιδιώκει να κλείσει μια πολύ βασική κίνηση για τον σχεδιασμό της. 

Αισιοδοξία υπάρχει φυσικά, αλλά παράλληλα κι ετοιμότητα για να προχωρήσει η ΑΕΚ σε οτιδήποτε χρειαστεί ανάλογα με τις εξελίξεις. 

Σήμερα το μεσημέρι όμως ο Κόστιτς ζήτησε μεταγραφή, αρνήθηκε να προπονηθεί και δεν μπήκε στην αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Αρμίνια. Ο Μάρκος Κρόσε προπονητής της Άιντραχτ δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα μπει στις συζητήσεις υπό πίεση και κατέκρινε τον παίκτη. 

Σε κάθε περίπτωση όμως η Άιντραχτ έστω και προσωρινά μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση έχει “παγώσει” την μεταγραφή Ζούμπερ αφού κανείς δεν ξέρει που θα οδηγηθεί η κατάσταση με τον Κόστιτς που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Για τον λόγο αυτό Κονέ και Παπαδημητρίου ταξίδεψαν στη Γερμανία για να προσπαθήσουν να τελειώσουν την μεταγραφή του Ελβετού διεθνή που θα είχε ήδη ολοκληρωθεί αν δεν προέκυπτε αυτή η απίθανη εξέλιξη. Οι εξελίξεις τρέχουν και όλα πλέον είναι ανοικτά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.