Header Ads


Τα τελευταία δεδομένα για ΑΕΚ - Τσούμπερ!

Τα τελευταία δεδομένα για ΑΕΚ - Τσούμπερ!


Η Άιντραχτ μετά το αρχικό πάγωμα συνεχίζει να είναι ανοικτή σε παραχώρηση του παίκτη και Κονέ και Παπαδημητρίου είναι στη Φραγκφούρτη και θέλουν να τελειώνουν άμεσα με υπογραφές!

Σε συζητήσεις τόσο με την Άιντραχτ όσο και με τον Ζούμπερ προχωράνε οι Παπαδημητρίου και Κονέ που βρίσκονται στην Φρανκφούρτη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την αρχική παγωμάρα που έφερε στην Άιντραχτ η εξέλιξη με την “ανταρσία” του Κόστιτς ξεκαθαρίστηκε πως ο Ζούμπερ θα αντιμετωπιστεί ανεξάρτητα και θα παραχωρηθεί. 

Ούτως ή άλλως και να φύγει ο Κόστιτς δεν θα αντικατασταθεί από τον Ζούμπερ στα βασικά πλάνα του προπονητή αλλά είναι δεδομένο πως η ιστορία αυτή κόλλησε τις εξελίξεις αφού τα συμβόλαια είχαν σταλεί από την ΑΕΚ από χθες το βράδυ αλλά δεν επέστρεψαν υπογεγραμμένα.

 Έχουν πάει εκεί λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ γιατί ξέρουν ότι όσο μένει ανοιχτό το θέμα και δεν σφραγίζεται με υπογραφές η συμφωνία με τον παίκτη ο χρονος δεν είναι υπέρ της ΑΕΚ. 

Οι δύο υπεύθυνοι μεταγραφών της ΑΕΚ θα επιχειρήσουν λοιπόν να τελειώσουν άμεσα την μεταγραφή γιατί εκτός των άλλων υπάρχει και ο φόβος μήπως σε αυτό το διάστημα της καθυστέρησης γίνει μπάσιμο από κάποια άλλη ομάδα για τον Ελβετό διεθνή και αλλάξουν οι συνθήκες παρά την προφορική συμφωνία. Θέλουν να πιέσουν ώστε όλα να τελειώσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα ώστε να γυρίσουν αν είναι δυνατόν με τον παίκτη στην Αθήνα. 

Ήδη έχουν ξεκαθαρίσει με την Άιντραχτ πως ο παίκτης παραμένει υπό παραχώρηση και η εντολή που έχουν πάρει είναι τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να μην υπάρξει εμπλοκή αλλά ακόμη κι αν συμβεί οτιδήποτε να υπάρχει χρόνος για να γίνει μία ακόμη και δύο μεταγραφές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.