Header Ads


Μεταγραφή βόμβα για την Κατερίνα Καινούργιου!

Μεταγραφή βόμβα για την Κατερίνα Καινούργιου!


Πόσο κόστισε η μεταγραφή της νούμερο ένα παρουσιάστριας της φετινής σεζόν η οποία φέτος υπήρχαν μέρες που έπαιζε χωρίς αντίπαλο στην πρωινή ζώνη.
Ούτε ποδοσφαιριστής της Superleague δεν κάνει τέτοια μεταγραφή όπως αυτή που φημολογείται ότι έγινε για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία όπως όλα δείχνουν αποχωρεί απο το Open του Ιβάν Σαββίδη.
 
Την ίδια πρωινή ζώνη αναμένεται να αναλάβει και στον Alpha, αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sports365.gr ο Νίκος Κοκλώνης είναι εκείνος που έκανε την κίνηση ματ και πλήρωσε την ρήτρα που υπήρχε για την Κατερίνα Καινούργιου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Νίκος Κοκλώνης πλήρωσε την ρήτρα η οποία αφορά το ποσό των 400.000 ευρώ για την αποχώρηση της απο το Open, και ένα ποσό των 150.000 ως εμπορική ρήτρα.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στον Alpha και το μουσικό ριάλιτι του J2US στο οποίο είναι και παρουσιαστής.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα παίρνει τηλεοπτική πάσα απο την Σταματίνα Τσιμτσιλή, βάζοντας έτσι τις βάσεις για ένα πραγματικά δυνατό πρωινό πρόγραμμα απο το κανάλι του Alpha.

Ο Alpha μπαίνει δυναμικά με αυτές τις κινήσεις στο παιχνίδι που θα ξεκινήσει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αφού εκτός απο το The Bachelor 2 που γυρίζεται ήδη με τον Αλέξη Παππά, τώρα φέρνει στο κανάλι την καλύτερη πρωινή εκπομπή με την Κατερίνα Καινούργιου και φυσικά παίζει μπάλα και το Σαββατοκύριακο με το J2US.

Αυτά είναι μόνο η αρχή, αφού η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, που ήδη έχει ξεκινήσει τις διακοπές του παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά στην Μύκονο, ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.