Header Ads


Ξανά ερωτευμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!

Ξανά ερωτευμένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου!


Έσκασε μύτη η είδηση και είναι δυνατή αφού αναφέρει ότι το μοντέλο και επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μάλλον μετά το πέρασμα της κράτησε επαφές με πρώην συμπαίκτη της και τώρα σιγά σιγά μάλλον έχουν δημιουργήσει κάτι πιο δυνατό από ένα απλό φλερτ.

Η εντυπωσιακή ξανθιά πρώην παίκτρια της Φάρμας, κατάφερε με την μικρή της συμμετοχή στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 να ανεβάσει στα ύψη τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά ταυτόχρονα να κάνει και έναν συμπαίκτη της να την δει με διαφορετικό μάτι.

Η ίδια φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον χωρισμό της και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα στην ζωή της, το οποίο όμως δεν αφορά σε καμία περίπτωση την λέξη γάμος.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα iciao.gr ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και πλέον κάτι φαίνεται να έχει προκύψει με τον πρώην συμπαίκτη της Βασίλη Μαντζουράνη.


Επιβεβαίωση για την σχέση δεν υπάρχει, οι φήμες όμως αναφέρουν ότι τα δύο παιδιά βγαίνουν μαζί συχνά πυκνά και προτιμούν να βρίσκονται σε μέρη που δεν υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες για να προστατεύσουν την σχέση τους.

Σκοπός τους είναι να δούνε αν η σχέση τους θα έχει διάρκεια και στην συνέχεια να την δημοσιοποιήσουν.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.