Header Ads


Survivor: Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Ηλίας Μπόγδανος

Survivor: Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Ηλίας Μπόγδανος


Νέες περιπέτειες έχουμε στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως διαβάζετε και από τον τίτλο ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά.

Ο παίκτης του Survivor παραπονιόταν στους συμπαίκτες και στην παραγωγή για πόνους στο στομάχι και ήταν διαρκώς στην καλύβα ξαπλωμένος. Κάποια στιγμή οι πόνοι αυτοί πέρασαν με τον ίδιο να σηκώνεται και να φαίνεται ότι ήταν καλύτερο.
 
Σύμφωνα με τις διαρροές ο παίκτης προσπάθησε να βοηθήσει τους υπόλοιπους αλλά ήταν καταβεβλημένος και η παραγωγή του ζήτησε να πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Ο ίδιος αρνήθηκε και δήλωσε ότι θα του περάσει.

Ο Ηλίας πήγε να ξαπλώσει αλλά όσο περνούσε η ώρα αντί να καλυτερεύει, χειροτέρευε με αποτέλεσμα αργά το απόγευμα να ξεκινήσουν πάλι οι δυνατοί πόνοι με αποτέλεσμα η παραγωγή να τον μεταφέρει άμεσα στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Σύμφωνα με τις διαρροές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο Ηλίας έμεινε μερικές ώρες στο νοσοκομείο, αφού οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι και όπως ενημέρωσαν την παραγωγή μάλλον είναι τροφική δηλητηρίαση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.