Header Ads


Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ράφαελ!

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Ράφαελ!


Ο Βραζιλιάνος άλλοτε μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λιόν, Ράφαελ Ντα Σίλβα, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η ΑΕΚ για το δεξί άκρο της άμυνάς της.

Μεταξύ των θέσεων που η ΑΕΚ αναζητά καλύτερες λύσεις από τις υπάρχουσες, είναι και αυτή του δεξιού μπακ. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και έχουν ενταχθεί στη μικρή λίστα των υποψηφίων για τη συγκεκριμένη θέση, είναι ο Βραζιλιάνος Ράφαελ, ένας ποδοσφαιριστής μπαρουτοκαπνισμένος σε ομάδες που γνωρίζουν πως να παίρνουν πρωταθλήματα, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Λιόν.

8Ο Ράφαελ είναι παίκτης που απασχολεί την Ένωση και έχει ήδη υπάρξει επαφή με την πλευρά του, διερευνητικής φύσεως στην παρούσα φάση και όχι κάτι πολύ προχωρημένο. Όμως δεδομένα ανήκει στη short list της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, εκείνη επίσης έχοντας 4 δεξιούς μπακ αλλά και οικονομικά ζητήματα, δεν θεωρεί ότι της είναι πλέον απαραίτητος, ίσως και επειδή το γυαλί μεταξύ τους δεν κόλλησε και πολύ καλά. Εδώ εμπλέκεται η Ένωση, η οποία ζυγίσει τις συνθήκες της κατάστασης και προσπαθεί να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να προχωρήσει περισσότερο.

Ποιος είναι ο Ράφαελ

Ο Ράφαελ άρχισε την καριέρα του στη Φλουμινένσε, από την οποία τον απέκτησε (μαζί με τον δίδυμο αδερφό του, Φαμπιο) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2015. Στο Ολντ Τράφορντ έμεινε έως το καλοκαίρι του 2015, όταν κι αποχώρησε με προορισμό τη Λιόν αντί 3.200.000 ευρώ.

Με τους "λιονέ" αγωνίστηκε συνολικά σε 139 αναμετρήσεις, μοιράζοντας 11 ασίστ και πετυχαίνοντας δύο γκολ. Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε ως ελεύθερος και φόρεσε τη φανέλα της Μπασακσεχίρ, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές.

Παράλληλα, είναι και δύο φορές διεθνής με τη Βραζιλία, έχοντας κάνει ντεμπούτο τον Μάιο του 2012.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.