Header Ads


Survivor spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο (vid)

Survivor spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο (vid)


Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα με τα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας στο Survivor και όπως είδαμε τα κατάφεραν καλά οι άντρες αφού, απο τα επτά άτομα που βρίσκονται στο νησί, οι τέσσερις άντρες κατάφεραν να βγάλουν στον τάκο τις τρεις γυναίκες!
Να φανταστείτε ότι καμία από τις τρεις δεν ανήκει στην κατηγορία των αδύναμων παικτών που εξακολουθούν να αγωνίζονται και θα αγωνίζονται για ακόμα μια εβδομάδα, αφού την γλύτωσαν κυριολεκτικά.

Σάκης και Ηλίας ήταν οι δύο άντρες που κέρδισαν από μια ατομική ασυλία ενώ εκπληκτικό αγώνα έκανε την δεύτερη ημέρα η Μαριαλένα με το επικό πλέον πετσόκομμα.

Ο Ηλίας κατάφερε και κέρδισε την τρίτη ατομική ασυλία και οι Amigos πανηγύριζαν λες και κατέκτησαν το Euro 2020! Για πόσο όμως ακόμα;

Ήδη τα μηνύματα που έρχονται από παντού κάνουν λόγο ξεκάθαρη ήττα από τους Σάκη και Μαριαλένα και απλή παράταση ζωής για τους υπολοίπους.

Φυσικά όπως και ήταν αναμενόμενο ο Ηλίας έδωσε τρίτη υποψήφια την Μαριαλένα αφού για την ώρα δεν του βγαίνει να δώσει τον Σάκη και κανέναν απο τους Amigos.


Τα πράγματα όμως έχουν αρχίσει και στενεύουν για όλους και περισσότερο για την ομάδα η οποία σύμφωνα με την διαρροή που κυκλοφορεί θα χάσει απο την ψηφοφορία του κοινού ένα μέλος της.

Η Ελένη Χαμπέρη είναι εκείνη που αποχωρεί και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο! Φυσικά όλα αυτά θα τα δούμε την Κυριακή το βράδυ. Μέχρι τότε υπομονή!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.