Header Ads


Συνεργασία με το car.gr - Χορηγία στο πίσω μέρος των εμφανίσεων!

Συνεργασία με το car.gr - Χορηγία στο πίσω μέρος των εμφανίσεων!


Η ΑΕΚ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με το car.gr και η χορηγία θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της εμφάνισης!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με το Car.gr, την νο.1 ελληνική ιστοσελίδα στην παροχή αγγελιών ιδιωτών και επαγγελματιών, πάσης φύσεως πληροφοριών και διαφημίσεων, εργαλείων επικοινωνίας και υπηρεσιών αναζήτησης.

Το Car.gr θα αποτελέσει Επίσημο Υποστηρικτή της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 και θα εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, στο οπίσθιο μέρος των αγωνιστικών φανελών της ομάδας μας.

Για την επίτευξη της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Τσαγκαλίδης δήλωσε: «Η υποστήριξη του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί στρατηγική μας επιλογή και μας παρέχει στοχευμένη επικοινωνία σε υφιστάμενους και μελλοντικούς χρήστες του Car.gr. Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ μας εξασφαλίζει τη σύνδεση με έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους και προσβλέπουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με αμοιβαία οφέλη».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Καραούζας, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε το Car.gr στη χορηγική οικογένεια της ομάδας μας. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με αξιοσημείωτη και σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι η χορηγική μας πλατφόρμα θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της».

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.