Header Ads


Πρόταση από Κουβέιτ για Χνιντ!

Πρόταση από Κουβέιτ για Χνιντ!


Τι συμβαίνει με Χνιντ και Νεντελτσεάρου - Τι αποκαλύπτει σήμερα ο Ενωσίτης!
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε έντονες μεταγραφικές διεργασίες, καθώς αυτό το καλοκαίρι πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να έρθουν, αλλά και ακόμα περισσότεροι όσοι θα κληθούν να αποχωρήσουν.

Ηδη, σε συνεργασία με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το υλικό της επόμενης σεζόν και στην Ενωση γνωρίζουν ποιοι δεν βρίσκονται στα πλάνα του νέου προπονητή. Και ήδη, αναζητείται ο πιο ικανοποιητικός τρόπος.

Η πρόταση για Χνιντ

Παίκτης που δεδομένα δεν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, όπως και από την Ενωση δεν επιθυμούν την παραμονή του, είναι ο Νασίμ Χνιντ. Αν και ο Τυνήσιος έκανε μεγάλο αγώνα για να έρθει πέρυσι στην ΑΕΚ, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, είχε απελπιστική εικόνα και γρήγορα άρχισε να γκρινιάζει επειδή δεν έπαιζε. Κατά πληροφορίες του enwsi.gr, υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδα του Κουβέιτ και εφόσον το ποσό φτάσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ο Χνιντ θα παραχωρηθεί.

Τι ισχύει με Νεντελτσεάρου

Στην ίδια λογική, στην ΑΕΚ διερευνούν και την πιθανότητα αποχώρησης του Ιονούτ Νεντελτσεάρου. Δίχως να είναι τελείως ξεκάθαρα πως ο Ρουμάνος θα παραχωρηθεί, στην ΑΕΚ δέχονται κρούσεις από ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ. Στην ΑΕΚ δεν είναι αρνητικοί να συζητήσουν κάθε πρόταση, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να αποδεχθούν πρόταση μικρότερη του ενός εκατ. ευρώ, καθώς ο «Νέντε» διατηρεί ακόμα καλό όνομα στην αγορά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.