Header Ads


«Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ»

«Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ»


Ο Σπύρος Ρισβάνης αναλύει το προφίλ του νέου προπονητή της Ένωσης, εξηγεί πως του αρέσει να παίζει!

Παράλληλα, αποκαλύπτει μία άγνωστη ιστορία και ένα δύσκολο βράδυ, πριν φύγει από τον Πανιώνιο. Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σέρβο προπονητή ο Σπύρος Ρισβάνης, με δηλώσεις του στο sportdog.gr, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει με άριστο τρόπο στον Πανιώνιο.

Τι είχε προσφέρει στους Κυανέρυθρους, τι θα αλλάξει στην ΑΕΚ και πώς είναι η σχέση του με τους παίκτες; Γιατί έκλαψαν στον Πανιώνιο πριν από το τελευταίο παιχνίδι και πώς θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη νέα σεζόν; Όλες οι απαντήσεις μόνο στο sportdog!

"Αυτό ήταν το σημαντικό με Μιλόγεβιτς - Τι έκανε στην προπόνηση - Τακτική και παιχνίδι"

"Είχε έρθει μετά τον Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και πραγματικά είχαμε κάνει τρομερή χρονιά μαζί του, βοήθησε τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα και όσοι δεν έπαιζαν ήταν ευχαριστημένοι, μας είχε όλους ενωμένους και κοντά του. Είμαι χαρούμενος που ήμουν κοντά του, με βοήθησε πολύ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο sportdog.gr, ο Σ. Ρισβάνης.

Πώς ήταν στην προπόνηση;

"Η προπόνηση του ήταν ευχάριστη, με τακτική και παιχνίδι, πάντα έκανε κάτι που άρεσε στους παίκτες. Ήταν ήρεμος άνθρωπος και με τον τρόπο του έδειχνε τι ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές του και εκείνοι τον καταλάβαιναν". 

"Τα δουλεύει όλα ο Μιλόγεβιτς - Θα τα καταφέρει στην ΑΕΚ - Αυτό θα βγάλει στην Ένωση"

Υπήρχε σύστημα που του άρεσε να παίζει;

"Πίσω παίζαμε με 4 και είχαμε πάει πολύ καλά. Αλλά ο Μιλόγεβιτς είναι προπονητής που τα δουλεύει όλα και κοιτάζει τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Προφανώς στον σχηματισμό παίζει πάντα ρόλο και το υλικό που έχει για να διαχειριστεί".

Μπορεί να τα καταφέρει στην ΑΕΚ, που δεν είναι μόνο μεγάλη ομάδα με πίεση, αλλά βρίσκεται μακριά από τους τίτλους μετά το πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει και φέτος η χρονιά της ήταν κακή;

"Ο Μιλόγεβιτς είναι πολύ καλή επιλογή για την ομάδα, πήγε εκεί και θεωρώ ότι θα αντεπεξέλθει, είμαι σίγουρος για αυτό. Πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει, ήταν σε μεγάλες ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, και έχει την ικανότητα να βγάλει το προσωπικό του στοιχείο στην ΑΕΚ. Και θα το βγάλει".

"Αυτό θα αλλάξει στην Ένωση - Οι παίκτες θα γίνουν... - Κλαίγαμε με τον Σιώπη"

Τι περιμένεις να αλλάξει στην ΑΕΚ;

"Δεν γνωρίζω την ομάδα, δεν είμαι μέσα στην ομάδα και δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενωμενοι, θα γίνουν ένα και θα παίζουν κάθε παιχνίδι, θα κυνηγούν κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και θα είναι συγκεντρωμένοι. Θα είναι ομάδα που δεν θα τα παρατάει ποτέ".

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάσαι και βοηθάει στο να συνθέσουμε την εικόνα του στο προηγούμενο πέρασμά του από την Ελλάδα;
 
"Αυτό που θυμάμαι και που το συζητούσαμε με τον κολλητό μου, τον Σιώπη, είναι ότι πριν από το τελευταίο ματς που ξέραμε ότι θα φύγει, μας φώναξε όλους στο ξενοδοχείο για ομιλία το βράδυ πριν από το παιχνίδι, και κάπου στα 10-15 άτομα πρέπει να είχαμε κλάψει κιόλας. Στον Πανιώνιο μας είχε κάνει ομάδα, σύνολο, ήμασταν ένα".

Να κλείσουμε με τα δικά σου νέα;

"Είμαι καλά, μια χαρά, έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ανόρθωση. Υγεία να έχουμε και να πω μέσω του sportdog ένα μεγάλο ευχαριστώ τον Μιλόγεβιτς για τη συνεργασία που είχαμε. Ήταν χαρά μου που συνεργάστηκα μαζί του, του εύχομαι να τα καταφέρει στην ΑΕΚ και θα τα καταφέρει".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.