Header Ads


«Ψήνεται» ανατροπή στην ΑΕΚ με Χιμένεθ!

«Ψήνεται» ανατροπή στην ΑΕΚ με Χιμένεθ!


Σε ποιο σημείο είναι τα μεταγραφικά της ΑΕΚ και η...ανατροπή που «ψήνεται» με Μανόλο Χιμένεθ!
Η επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ξημέρωσε με πολύ κουβέντα… στα πέριξ της ομάδας για αυξανόμενες πιθανότητες του Μανόλο Χιμένεθ να διατηρήσει την θέση, όσο συνεχίζει να «ισιώνει» το πράγμα. 

Αυτό μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μπορεί και όχι. Το σίγουρο είναι πως ενισχύεται από την τακτική που κρατάει τελευταία η διοίκηση της ΑΕΚ γύρω από την προπονητολογία. 

Αποφεύγονται πολύ προσεκτικά οι αναφορές και αφήνονται σχεδόν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Από κει πηγάζει και η εντεινόμενη φημολογία για σοβαρές πιθανότητες και του Μανόλο.

Εδώ και μήνες, παρουσιάζονται ως δεδομένες κάποιες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αν όχι και κλεισμένες. Σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει αυτό, σε κάποιες άλλες όχι. Πλάνα είναι αυτά, αλλάζουν εύκολα ανάλογα με την συγκυρία και τα «θέλω» που διαμορφώνονται στην πορεία. 

Όταν με το καλό τελειώσει η σεζόν και ξεκαθαρίσει και πως θα προχωρήσει η ΑΕΚ και στο θέμα του πάγκου, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν όλα τα μεταγραφικά ζητήματα. Ακόμη κι αυτά που στα ρεπορτάζ έχουν περάσει ως τελειωμένα.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.