Header Ads


Το νέο προπονητικό σταφ της ΑΕΚ - Οι βοηθοί του Βαγγέλη Αγγέλου!

Το νέο προπονητικό σταφ της ΑΕΚ - Οι βοηθοί του Βαγγέλη Αγγέλου!


Ο Βαγγέλης Αγγέλου αναλαμβάνει από την Πέμπτη (15/04) την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και στο πλευρό του αναμένεται να έχει τους Χρήστο Μαρμαρινό και Μάριο Μπατή, ως συνεργάτες.
Από το πρωί της Πέμπτης η ΑΕΚ θα μπει στην εποχή Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Χαλκιδαίος κόουτς που μέχρι πρότινος βρισκόταν στον πάγκο του Ιωνικού θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αγγέλου δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα, την Τετάρτη, αλλά θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μαζί του στον κιτρινόμαυρο πάγκο θα έχει και δύο προπονητές που ήταν στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Ιωνικό Hellenc Coin.

Πρόκειται για τους Χρήστο Μαρμαρινό και Μάριο Μπατή. Ο πρώτος έχει μακρά πορεία στους πάγκους, καθώς ήταν ασίσταντ κόουτς στον Ολυμπιακό από το 2004 έως τα μέσα της σεζόν 2017-18, ενώ ο Μπατής βρισκόταν στο πάγκο της ομάδας της Νίκαιας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Μαζί τους θα βρίσκονται και οι Σάββας Συμεωνίδης και Βαγγέλης Τσεπέλης, οι οποίοι θα παραμείνουν στα πόστα τους και μετά το παιχνίδι της Τετάρτης, πλαισιώνοντας τον Αγγέλου και τους Μαρμαρινό-Μπατή στο «κιτρινόμαυρο» προπονητικό σταφ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.